pondelok 28. apríla 2014

Krabice na muffiny

Krabica na cupcakes - ružová. Lukxusne krabice ,na tortu, pralinky, cupcakes, muffiny. Naplňte krabičku Vašimi chutnými dobrôtkami.


Ponúkame rôzne elegantné obaly práve pre tieto dobroty. Součástí krabičky je i samostatná vložka pro . Bílá krabička, která má černo - zlaté hvězdy, .

Stylová krabice , kterou můžete použít na dorty, sušenky, cukroví nebo čokolády Uvnitř je vložen papírový rozdělovač (vložka) na malé (15) či velké (6) muffiny. Praktická krabice pojme více kusů najednou. Modely s průhledným víkem vytváří zajímavý efekt. Papírová krabička s odnosným. Uvnitř je vyjímatelná vložka se otvory na dortíky, které jsou zároveň doplněny i otvory na prsty pro . V té se samozřejmě dají přenášet nejen samotné muffiny, ale i jiné typy dezertů, například dorty.


Dortová krabice na muffiny stojí jen pár korun, takže pokud se . Detail k výrobkuStädter krabičky na muffiny Rose (na ks). Nabízíme různé elegantní obaly právě pro tyto pamlsky.

Na dorty jsou potřeba i pěkné krabice , je zde široká nabídka klasických i. Dopyt: krabice na muffiny , krabičky na makrónky, pravidelný odber - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT. Skúste to tiež, služba je zadarmo. Luxusní dortové krabice s potiskem. V našem sortimentu naleznete dortové krabice s fotografiemi s cukrářskými motivy, s puntíkami a košíčky na Brownies. Provádíme výrobu a prodej krabic na cukroví, koláče, dorty, cupcakes, muffiny , tisk na svatební krabičky , tašky, pytle, pásky, poštovní a pizza krabice.


Papierová krabička je určená na muffiny a. Dodává se v rozloženém stavu. Vlastníte cukráreň alebo kaviareň? Potom by sa vám mohli hodiť naše nové krabičky.


Vo vnútru je vyberateľná vložka so otvormi na tortičky, ktoré sú zároveň doplnené i otvormi na . Hodnotenie: Nie je ešte ohodnotené.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky