streda 16. apríla 2014

Moderné obrusy na stôl

Stôl je neoddeliteľnou súčasťou každej jednej domácnosti. Aby ste si jeho krásu uchovali na dlhšie obdobie, mal by sa stať jeho súčasťou aj moderný obrus. Moderný obrus štóla 40x150.


Nielen kuchynské obrusy , okrúhle obrusy , ale takisto obrusy na oválny stôl či moderné obrusy , ktoré dokážu dodať celému prestieraniu tematický nádych podľa . Vyberte mu nejaké pekné na Biane.

Nájdete tu ako umývateľné obrusy , tak i klasické obrusy z bavlny, ľanu ai. Jednofarebný obrus MODERN ,krémový. Tento moderný obrus je vhodný do každej domácnosti a je nepostrádateľným bytovým textilom. Má praktickú a užitočnú funkciu, kedy ochráni náš stôl pred . Nech už je to jedálenský stôl alebo konferenčný stolík v obývačke.


Ponúkame buď veľké obrusy , ktoré ukryjú celý stôl , že mu budú vytŕčať len nohy, alebo . Máte radi upravený jedálenský stôl , na ktorom je obrus , ktorý má Vami obľúbené.

Inšpirujte sa moderne spracovanými motívmi, ktoré vychádzajú z tradičnej . Nájdite kvalitné obrusy pre každodenné aj sviatočné príležitosti. Hľadáte obrusy na stôl do kuchyne či jedálne na obyčajné dni alebo na sviatočné obdobia v roku? Určite Vás osloví nejeden z našej ponuky.


V našej ponuke nájdete rôzne dekoračné obrusy, ktoré ochránia Váš stôl pred poškodením a dodajú mu šmrnc. Behúň na stôl s motívom levandule. Vďaka širokému sortimentu sa tvoj stôl môže meniť podľa sezóny bez toho aby to zaťažilo tvoju peňaženku. Obrus bavlnený (120x1cm) - biely.


Vzorované obrusy v dizajnových štýloch sú ako vyšité do klasických aj moderných interiérov. Ozdobte svoj jedálenský stôl obrusmi a behúňmi s rôznymi motívmi a farbami. Vhodným doplnkom každého interiéru sú kvalitné textilné obrusy s klasickým aj moderným vzorom. Dôležitým prostriedkom na vytvorenie vianočnej atmosféry domova je vianočný stôl s ozdobami. Najdôležitejší z nich je predsa len krásny vianočný obrus.


Prestrite na Váš štedrovečerný stôl krásny vyšívaný obrus , alebo obrus s potlačou, ktorý vo Vašom domove vytvorí pravú vianočnú atmosféru. Oválny obrus napríklad z bavlny alebo moderné stolové behúne spravia z každého dňa.

Obrusy ušité alebo na metre, plné farebných motívov s rôznych materlálov, to je to pravé na váš stôl. Obrusy sa vyznačujú vysokou kvalitou a širokou ponukou moderných vzorov v rôznych farebných. This Pin was discovered by Prehozynapostel.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Obrusy a prestierania sú presne tým, čo dokáže jednoducho podčiarknuť alebo zmeniť celkový vzhľad vašej . Naše sviatočné obrusy sú vode odolné a pri častom použití a praní nestrácajú .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky