piatok 18. apríla 2014

Keramické šálky na kávu

Urobte si radosť novým keramickým hrnčekom na čaj alebo porcelánovou šálkou na kávu. Najkrajšie hrnčeky, šálky a kanvice nájdete na Bella Rose! Pri pití kávy by sa nemali zohľadňovať len vlastnosti kávy , ale aj šálka , z ktorej sa káva vychutnáva. Farebné prevedenie ladí s farbou kávy a preto je potešenie piť z tejto šálky. Oživte svoj všedný deň a vychutnajte si svoj obľúbený čaj či kávu.


Je možné k nemu priobjednať samostatnú krabičku,.

Keramika , obsah: dl. Táto elegantná keramická sada šálok s podšálkami s jemným a príjemný dekórom sa bude. Costa Nova je jednoduchá, no nesmierne krásna kolekcia riadu v jemnej a sviežej farbe, ktorá je inšpirovaná kultúrou južanských krajín. Elegantná keramická šálka s podšálkou 2ml.


Set ks šálky na kávu Ricciolo 2€. Nezabudnite, že pri servírovaní kávy , alebo čaju hosťom je vždy vhodné použiť šapo, čiže šálku s. Dimex SK Fototapeta Šálka kávy rôzne rozmery M - 330x1cm. V sortimente TESCOMA si každý iste nájde práve „tú svoju“ šálku čaju, kávy či.

Máte chuť na krémovú kávu alebo ľadový čaj? Podívejte se na naši širokou nabídku produktů z kategorie ŠÁLKY. Určené pre prípravu kávy Cappuccino, espresso macchiato. Veľkosť šálky je dôležitá pre uchovanie vône a teploty kávy.


Hrnček na kávu latte GUSTITO. Hrubostenná väčšia šálka na espresso jedinečného tvaru s rozšírenou podstavou. Krásny pohár elegantných tvarov na cocktaily, ľadový čaj, či ľadovú kávu. EUR Hrnek na předpis - káva. EUR Parma 12-dielna sada na kávu ,. Vychutnáte si tak vašu kávu.


Claude šálka s podšálkou, biela. Duran keramický hrnček 3ml, biela. Aj rituál pitia nápojov je sprevádzaný estetickým dojmom a keramická šálka na kávu , čaj, kakao či cappucino môže umocniť výnimočnú chvíľu.


Ručne robené keramické šálky na pitie čaju a kávy. Vkusný a praktický darček. Vyrábame len malé série, snažíme sa naša keramická šálka.


Kým v bielej porcelánovej šálke chutí káva horko, v modrej či sklenenej šálke sladšie. Rádi si vychutnáváte kávu nebo čaj z kvalitního porcelánového šálku s podšálkem?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky