utorok 22. apríla 2014

Skrinka pod drez

Zacvakávacie pánty pripevníte na dvere bez skrutiek, dvierka. Aktuálna predajná cena s DPH: 99. Skrinka s drezom SPEED DSPU 100. Odporúčaná predajná cena: 169.


Dolní skříňka dvojdvéřová pod dřez BIANCA vyrobená z kvalitního lamina.

MERKURY dolná skrinka pod drez D80ZL. Farebné prevedenie: korpus - šedý popol, dvierka - zebrano svetlé vo vysokom lesku. Predávame nerezové kuchynské drezy, kuchynské drezy z odkvapom, kuchynské drezy granit.


Hledáte skříňka pod dřez 60? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Do každé kuchyně patří spodní dřezová skříňka pod dřez. Moje dřezová skříňka je již smontovaná.


Farba - prírodná borovica.

Spodná skrinka pod drez Vento je vyrobená z MDF dosky vo farbe biela. D80ZL dolní skříňka pod dřez NORA de LUX hruška. Kód: DE-JAR-NOR-D80ZL- H. Veľkoobchod s nábytkom, Dom nábytku v Humennom, e-shop s nábytkom Royal- skrinka-D60Z.


Dolná skrinka pod drez D60Z. Horné a dolné kuchynské skrinky v rôznych farbách a štýlov dvierok. Skříňka s dřezem SPEED DSPU 100. Spodní skříňku pod dřez ECONO si zamilujete díky dostatku prostoru. Skvěle se bude vyjímat ve Vaši kuchyni.


A navíc je stylizována do neotřelého vzhledu. Rozmer každej skrine na vyžiadanie. Díky jednotlivým dílům si lze sestavit kuchyňskou linku podle . Dřezy na skříňku v pěti univerzálních barvách. Dvířka jsou vybaveny moderním tichým systémem zavírání, úchyty. Firma Malys ponúka nábytok vysokej kvality za bezkonkurenčné ceny.


Zoznámte sa s našou ponukou. Rozdelenie nerezových, granitových a tectonite drezov podľa veľkosti skrinky do ktorých sú drezy určené.

Vysoké, rohové, spodní i horní samostatné kuchyňské skříňky - nakupte je levně. Vašej domácnosti novú energiu. Nákup bez rizika - dní na vrátenie a za trvale najnižšie ceny. Navyše s dopravou zdarma.


Navíc koupelnový nábytek za trvale. Kuchyňské skříňky pod dřez.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky