štvrtok 3. apríla 2014

Skleneny dzban

V katalogu nemáme podrobnější informace o skleneny dzban. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Vhodný na pivo i nealko nápoje.


Vzhledem k odolnosti skla můžete džbán využít pro. SUPER VALUE sklenený džbán l.

Sklenený ria ako sú džbány, karafy a poháre využijete pri každej príležitosti od raňajok až po narodeninové oslavy. TILLBRINGARE džbán , číre sklo. Rozmery: úžitkový objem l, celkový objem l, pr. Džbán s výlevkou klasického tvaru. Rozměry: užitný objem l, celkový objem l, pr.


Materiál: borosilikátové sklo (varné). Sklenené džbány predávame ako samostatne, tak aj v sadách s pohármi s príjemnými.

Sklenený džbán l je vyrobený s borosilikátového skla, ktoré je veľmi . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Líbit se v nich bude vínu, limonádám i ledovému čaji. Vyberte si skleněný džbán u specialistů. Elegantný a praktický pomocník nielen v horúcich.


Bistro džbán s plastovým víčkem l. Výrobek je vyroben z čirého silnostěnného hladkého skla. Jemné čajové sítko integrované do víčka, borosilikátové sklo umožňuje přípravu klasického horkého. A to proto, že veškeré talíře, sklenice, misky, poháry a vázy se Vám ukážou ve své přirozené kráse. Skleněná série Authentic dostává svému jménu. Jeho provedení a objem l mu dává všestranné využití – džus, minerální vodu, šťávy, vodu i víno . Dostupnost Ihned k odeslání.


Veľký sklenený džbán Eva Solo je ideálnym riešením na servírovanie studeného alebo teplého nápoja. Vďaka drip-free lieviku neunikne pri nalievaní ani kvapka .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky