pondelok 7. apríla 2014

Odsávač pár whirlpool

Sme si vedomí toho, že odsávače pár Whirlpool sa stanú neodmysliteľnou súčasťou vašej kuchyne, preto dbáme na elegantný dizajn čistých línií spolu s . Odsávače pár značky Whirlpool. Kompletné informácie o produktoch, najnižšie ceny z internetových obchodov, hodnotenia, recenzie. Umožňuje odsávanie do komína aj recirkuláciu.


Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Kuchyňské digestoře, odsavače par Whirlpool pořiďte za akční ceny.

Díky svým čistým liniím a designu perfektně zapadne do vaší kuchyně a navíc odsaje. Whirlpool AKR 0G BL, Dekorativní nástěnný odsavač par šíře 60cm. Kuchynské spotrebiče, odsávače pár . WHIRLPOOL WSLCSE AS X. Vstavaný výsuvný odsávač pár s prednou nerezovou lištou s ovládaním výkonu na stupnici, šírka cm. Plynulá regulácia výkonu motora s kapacitou . Perimeter je typ odsávača pár s revolučným . Má nerezovou barvu, nenaruší tedy vzhled .

Ponúkame široký výber digestorov a odsávače pár a pachov. Odsavače par či digestoře už dávno nejsou výsadou restaurací a komerčních kuchyní. Jedná se o běžnou součást kuchyní v domácnosti. B, halogénové žiarovky, nerezový tukový filter.


Klasické odsavače pár - Whirlpool. Digestory sú neoddeliteľnou súčasťou kuchýň a slúžia k odsávaniu pár a zápachu v. Predám plen funkčný digestor (šírka 60cm) ktorý sme mali v pôvodnej kuchyni. Na predaj zachovalý digestor Whirlpool. Energetická trieda: D Hlučnosť min.


Podskrinkový odsávač pár Whirlpool - max. B - rýchlosti - osvetlenie žiarovkou - papierový tukový filter. Stenový odsávač pár so štrbinovým odsávaním. Komínová nadstavba vo výbave.


Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Průměr odvodu vzduchu v. Popis produktu : Hmotnost zboží 12.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky