piatok 18. apríla 2014

Stojan na kornutky

Ponúkame stojany na zmrzlinové kornútky s možnosťou brandovania sieťotlačou alebo výlepom. Nakúpte ľahko a rýchlo, bez registrácie. Sme tu pre domácnosti i firmy.


ZÁSOBNÍK NA ZMRZLINOVÉ KORNÚTKY plexisklo bezfarebné, hnedé ks. UV sugárzással fertőtlenít.

Doprava zadarmo nad 200€. Nerezový stojan na zmrzlinové kornúty. Plastový stojan na zmrzlinové kornúty. Cena za kus, 1€, 1€. Nema nahodou niekto takyto plastovy stojan , najlepsie dva na predaj?


Pomenovanie : STOJAN NA KORNUTKY MIX 3. Tento stojan na zmrzlinu naozaj nenecháva žiadne priania nevyplnené.

Drevené zmrzlinové kornútky sa dajú umiestniť do pohyblivých otvorov a ľadové . Poháriky alebo poháriky na zmrzlinu. Stojan na kornútky pre podávanie zákazníkom. Gitarový stojan Gitarový stojan typu A pre elektrické a basové gitary. Držiak na kornútky PC-GEL. Obsah balenia: silikónové formy pre upečenie oblátok roztieracia lopatka vreteno na kornútky tvorítko a vtláčadlo na košíčky stojan pre odkladanie upečených . Kovová formička na pečenie kornútkov z lístkového alebo grilážového cesta.


Kornútky potom môžete plniť na sladko alebo na slano. Akrylový držiak na kornútky CH2-je vyrobený z transparentného plexiskla hrúbky 4mm. Klaviatura k Roland Boutique K-25m je klaviatura s dynamickými klávesami, která je navržena pro používání s Roland Boutique produkty. Vďaka súprave na zmrzlinové kornútky a košíčky z obľúbenej domácej línie. Uložný pristor je pod predajnými vaničkami a tiež v spodnej časti boxu.


Ako darček k boxu dám stojan na kornútky. Fedrigoni zo série svadobných oznámení, v gramáži 2g, s jemnou štruktúrou a perleťovým efektom rozmer:. Profesionálne gastro zariadenia pre fast-foo reštaurácie a kuchyne.


Otvory o priemere cm.

Papierové vrecúška a kornútky. Kategória je plná papierových vrecúšok a kornútkov v rôznych farebných prevedeniach. Tieto praktické candy doplnky môžu byť .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky