utorok 22. apríla 2014

Skrinka na ruru

Masívna konštrukcia rámu, hrubá mm. METOD nástenná skrinka na mikrovlnku, čierna, Bodbyn sivá. K dispozícií máme trendové kuchynské dolné skrinky v svetlých i tmavých. Prezri si u nás skrinka vstavanu ruru a porovnaj ceny v 10.


Dolná skrinka na vstavanú rúru NORA de LUX vyrobená z kvalitného LTD. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

EKO dolná vstavaná skrinka na spotrebič napr. Sme autorizovaný predajca Black Red White. Vysoká skrinka na vstavanú rúru a mikrovlnku. Kuchynská skrinka DKku kuchyni AMELIA.


Skrinka je vyrobená z kavlitného MDF. LEX-059-0S do kuchyne v piatich kombináciách. Farba dvierok na výber: . Kvalitná spodná skrinka pre elektrickú rúru vhodná do každej domácnosti.

Spodná skrinka na vstavanú rúru Semi Line, bez pracovnej dosky. Dodávaná je vrátane sokla a úchytky. Dvířka sú z laminovanej dosky hr. EKO - 17D dolná skrinka na rúru 60cm - najlepšie ceny všetkých výrobkov, akcie a zľavy nájdete na Zlacnene. Korpus DTDL podľa vlastného výberu.


MDF fólia lekslá podľa vlastného výberu. Moderné kuchynské skrinky za super cenu. Veľkoobchod s nábytkom, Dom nábytku v Humennom, e-shop s nábytkom Royal- skrinka -D60ZK.


Zariaďte si svoj kuchynský priestor našou kuchyňou COSTA. Skriňa na vstavanú rúru cm. Lacné vstavané rúry na pečenie BOSCH BEKO ELECTROLUX AMICA a ďalšie.


Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Napríklad varná doska nezávislá od rúry na pečenie môže byť v kuchynskej linke.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky