štvrtok 3. apríla 2014

Plastove misky na dezert

Priehľadný plastový pohár s trojuholníkovou základňou na krémy, peny,. Plastové lyžičky na dezerty - hranaté 10ks. Duni víčko k misce na dezerty Square ml, 1ks. Fingerfood miska na dezerty čirá ml, ks. Poháry a misky dětské (5).


Vidličky, lžičky, tácky (5).

KELÍMEK PLASTOVÝ CUBINO 1ML. Průhledný plastový pohárek na elegantní dezerty. Naplněné pohárky lze zachlazovat či zamrazovat. Odolné při teplotách -až stupňů Celsia. CHCETE-LI MÍT KOMPLETNÍ KRABIČKU, JE NUTNÉ KOUPIT KUSY.


Prečítať úplný opis Tlačiť náhľad. Predpokladaná dostupnosť . Veľký výber fingerfood plastových misiek a nádobiek na všetky fingerfood pokrmy. V rôznych tvaroch a farbách.

Kelímek ARO bílý 80ml 100ks. Tyto kelímky jsou vyrobeny z materiálu PS. Víčko průhledné pro misky hranaté (PP). Zlín, obalové materiály Zlín, plastové kelímky na pivo, plastové talíře, jednorázové.


Stylové obaly pro catering Misky fingerfood na dezerty. Kvalitní designový kelímek je vhodný zejména na dezerty jako je Panna cotta, Tiramisu, apod. Chýba: misky Finger Food zlaté plastové podnosy pod dezerty - Amarena.


Vhodné zejména pro cukráře. U nás SKLADOM za € s DPH. Nakúpte ľahko a rýchlo, bez registrácie. Sme tu pre domácnosti i firmy.


Domácnost Plasty Mísy a misky plastové Miska dezert plast-brus. Internetový obchod společnosti FANY Gastroservis.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky