štvrtok 24. apríla 2014

Skrina s policami

Skrine pre obývačku, spálňu ale aj predsieň. Hľadáte pekné a priestranné skrine (s policami ) z kvalitných materiálov? V našom eshope si určite vyberiete.


V ponuke máme až 9kvalitných skríň. Kvalitné a moderné šatníkové skrine do spálne za super cenu.

Kúpite online v eshope Mobelix. Podľa potreby si vyberiete skrine s policami , ktoré slúžia na oblečenie (tričká, pulóvre) uložené v komínoch, pre šaty, sukne, košele ale i nohavice zas skrine . Látkové skrine, menšie dvojdverové aj veľké skrine so zrkadlom. Látková skriňa s policami a miestom na vešanie.


Skriňa HAGENDRUP 96x1biela. Klasická 2-dverová skriňa MAXIM s 5-timi vnútornými policami , je vyrobená z kvalitnej LTD dosky. Korpus skrine a takisto jej dvierka sú v obľúbenom farebnom. Vyberajte si Šatníkové skrine podľa parametrov a porovnávajte ceny z.

Vysoká skriňa s policami RIOMA TYP 0. Sektor vhodný na zariadenie kancelárii , pracovní,. Sconto skrine sú premyslené v systéme, akým kombinujú vnútorné police, zásuvky,. Bez skrine to skrátka nejde. Kombinovaná vešiaková skriňa s policami z rustikálneho systému TEDY, ktorú Vám ponúka Nábytok Tempo Kondela je vhodná na zariadenie spálni a . Billund zaistí dokonalý a skvelo riešený úložný priestor a ešte omnoho viac.


Zaujímavý dekor a moderný dizajn dodajú izbičke nový . Kancelárska šatníková skriňa s policami PRIMO, . Prima sú tlmené farby a množstvo kombinácií. Jej formálny minimalizmus a funkčnosť z nej robia . Materiál: DTD laminovaná, ABS hrany, lišty . Moderná posuvná skriňa 1LEGO so šatníkovou tyčou a policami. Dvojdverová rohová kombinovaná skriňa Pzo sektorovej zostavy Piere vo fialovom prevedení vhodná na zariadenie detských a študentských izieb. TEMPO KONDELA VALERIA vešiaková skriňa s policami 93. KORA KSskriňa vešiaková s policami27.


Dubová šatníková skriňa s policami.

Masívna, stabilná, dlhoveká – tak by sa dala charakterizovať táto polica z hrubých dosák.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky