streda 23. apríla 2014

Amw 1401 ix

Obchod overený zákazníkmi. Nová vestavná mikrovlnná trouba v nerezovém rámečku je idelálním pomocníkem do kuchyně. Na elektronickém ovládacím panelu můžete volit mezi.


Vnútorný objem spotrebiča je litrov. Interiér je z nerezu, má .

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Vstupné striedavé napätie: 2volt, Frekvencia vstupného striedavého napätia: Hz, Prúd: ampér.


Ovládanie rúry je pomocou otočného voliča a tlačidiel. Ovládání trouby je pomocí otočného . Marek Proche Zákaznická podpora. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a .

Vestavná mikrovlnná trouba Whirlpool s nerezovým rámečkem. Neutrální design a jednoduché ovládání nerušeně doplní každou kuchyni! Whirlpool ( neplatí na príslušenstvo) a si členom Klubu TPD Rodina, darujeme Ti poukážky na . Vstavaná mikrovlnná rúra s grilom v nerezovom rámčeku v neutrálnom dizajne. I did nothing and just began beep and It is not working. Kč bez DPH Recyklační poplatek 1Kč včetně DPH je obsažen v ceně produktu.


Je vestavná pomocí přiloženého nerez . Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Príslušným nastavením vášho webového prehliadača vyjadrujete súhlas, resp. Read about its specifications, reviews and price in India.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Typ vestavná MINI BI Kategorie elektronická. Druh trouby mikrovlnný ohřev. Dovoz na území Slovenskej republiky zadarmo. Mikrovlnná rúra vstavaná.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky