pondelok 28. apríla 2014

Držiak na uteráky bez vŕtania

Kúpeľňové doplnky bez vŕtania. Držiak toaletného papiera Ecoloc. Máte nové obklady a nechcete ich poškodiť vŕtaním ? Nie ste si istí, či držiak uterákov bude na tom danom mieste dobrou voľbou?


Skrátka nechce z nejakého.

Polička do kúpeľne Compactor je praktická a vďaka prísavke so systémom Bestlock ju uchytíte aj bez vŕtania. Drôtená konštrukcia z chrómovanej ocele je . Wenko polica maxi Sion Power-Loc pripevnenie bez vŕtania. OBI vešiak na uteráky Tofua. Dvojitý držiak na uteráky bez nutnosti vŕtania Wenko Vacuum-Loc Capri, ažg za 45. Nech žije vákuová pumpička, ktorá má silu ako . EUR Sada háčikov bez nutnosti vŕtania Wenko Vacuum-Loc, až kg.


EUR 3EUR Samodržiaci držiak na uterák Wenko Power-Loc Laceno,.

Môžete si vybrať kúpeľňové doplnky s možnosťou vŕtania či lepenia. Práve vďaka nej totiž prísavka značky Wenko drží na stene ako pribitá a unesie až úctyhodných 33 . Bestseller medzi bestsellery - kúpeľňové doplnky Nimco UNIX si Vás. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Stojan na uteráky je nenahraditeľným a praktickým pomocníkom v kúpeľni. Vyberte si z bohatej ponuky. Využite steny v kúpeľni (a bez vŕtania ). V tejto kúpeľni sme použili nástennú kombináciu tyčí a košov na uskladnenie všetkého od uterákov až po toaletný papier.


Detail bielej misky na mydlo s prísavným držiakom. Vešiaky, držiaky , madlá. Sada štipcov na uteráky a utierky, kusov v balení. WC papier, chróm, zakrútený koniec.


Súprava kúpeľňová a WC predložka . Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie držiaky uterákov nimco.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky