streda 30. apríla 2014

Keramický hrniec

Môžete ich použiť na plynovom aj elektrickom ohreve a taktiež na varenie na indukčnej varnej doske. Keramické hrnce majú mnoho výhod. Vážení zákazníci, z dôvodu čerpania dovoleniek bude fungovať expedícia tovaru v obmedzenom režime až do 31.


Moderný keramický hrniec vyrobený z vysoko kvalitného a odolného materiálu, ktorý ma pri správnom používaní dlhú životnosť. S použitím technológie flame, ktorá . Ponúkame široké množstvo produktov v tejto kategórii.

Hrniec poskytuje dokonalý. Vďaka akumulačnej schopnosti dlhšie. Celokovový hrniec s keramickým vnútorným plášťom. S keramickým povrchom dostávate riad budúcnosti. Súčasťou hrnce sú aj úchytky, ktoré boli odliate súčasne s hrncom.


Master je séria panvíc a hrncov vyrobená z vysoko kvalitnej leštenej nerezovej ocele s keramickým povlakom ILAG Non-Stick Ceramic. Ekologický keramický povrch neobsahuje. Bol víken sobota ráno a vonku svietilo takmer jarné slnko.

Nepriľnavý keramický vnútorný povrch pre. Ideálne pre zdravú kuchyňu. Varíte prakticky bez tuku, máte prehľad o kalóriách,. Mám nový keramický hrniec. Nie ten s keramickým povlakom , ale celokeramický, ako od starkej- tuším to volajú selský, . Kvalitný keramický hrniec s pokrievkou a priemerom 28cm.


Rovnomerne rozvádza teplo a . Vysoká kvalita spracovania a bezpečnostné prvky sú pri výbere tlakového hrnca na prvom miestě. Rokmi overená konštrukcia tlakových hrncov CERAMMAX . Zadovážte si krásne keramické hrnce od Westwing. Hlboký keramický hrniec s pokrievkou pre varenie na sporáku aj k vloženiu do rúry bude krásnym kúskom vo vašej kuchynskej výbave. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Veľký keramický hrniec s pokrievkou, v ktorom pohodlne pripravíte obed pre celú rodinu!


Jedlo v ňom môžete variť ako na sporáku, tak i zapekať v rúre. Hrnec keramický vnitřní povrch pro vaření i bez tuku a rychlý rozvod tepla, průměr 24cm, odolnost vůči vysokým teplotám až 450°C a mechanickému poškození, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky