piatok 25. apríla 2014

Krabica na pizzu

Výroba lacných krabíc na pizzu , výroba pizza krabíc so samolepkami s vlastnou grafikou. Kvalitná krabica z kartónu určená na donášku pizze. Veľmi pekné a kvalitné prevedenie. Produkt je kompostovateľný.


Rozmery: 35x35cm Cena je. S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies.

Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom . Pravé talianske pizza krabice s potlačou aj bez potlače. Neštandarné rozmery a tvary pizza krabíc, vyhotovenie podľa vašich predstáv. Nabízíme více než variant krabic na pizzu v povrchové úpravě hnědé, bílé a bílo-hnědé s potiskem a bez potisku.


Jako zkušený prodejce ručíme za kvalitu . Krabica na pizzu z vlnitej lepenky vhodná pre donáškové reštaurácie, fast foody a pizzérie s donáškou. Popis Vďaka starostlivo vybranému výrobnému materiálu naše pizza boxy spĺňajú kritériá pre obaly určené na manipuláciu s potravinami. Potrebujete kvalitné krabice na pizzu za prijateľnú cenu?


Objednávajte online priamo od slovenského výrobcu pizza boxov.

Rýchla online kalkulácia - dodanie. Balenie obsahuje 1kusov. PIZZA krabica s rozmerom 450x450x35mm. Krabice na pizzu všetkých rozmerov SKLADOM. Pri väčšom odbere množstevné zľavy.


Dodáva sa v rozloženom stave. Vaša cena: 2€ bez DPH 2€ s DPH. Bezplatný rozvoz pre pizzerie! Pizza krabice s potlačou. Certifikovaný kartón na priamy kontakt s potravinou.


Vyhovuje hygienickým požiadavkám. Plochá krabica na pizzu z vlnitej lepenky. Web vyhotovil - Jaspravimweb. No translations available for this . Velmi kvalitní pevná krabice.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky