streda 9. apríla 2014

Stojan na torty

Patisserie stojan na tortu cm. Súprava na mafiny obsahuje pekáč s rozmerom × centimetrov s kvalitným teflónovým nepriľnavým p. NOVINKA v našom eshope - sáténové stuhy. Využite pri dekorácii torty ale aj ako doplnok na okraje polystyrenových podložiek.


Vybrali sme pre vás tie . MESSAGENRS Plastový stojan červený.

Náhradný dekorovací podnos pre stojan DELÍCIA ø cm. Elegantý stojan na torty z transparentného tvrdého plastu. Svojím vzhľadom a hmotnosť na nerozozanie od skla. Rozmary: priemer 2mm, výška 1mm. Krásny elegantný stojan na poschodové torty.


Otočný stojan s protišmykovým podstavcom je ideálny na zdobenie a servírovanie tort. Otočná plocha s odnímateľným podstavcom vám maximálne usporí . Chcem sa informovať ohľadom poschodoveho stojana na tortu. Môžem vedieť aká je hrúbka taniera.

IB LAURSEN - stojan na tortu Mynte -butter cream. Vďaka otáčaniu budete mať zdobenie v jednej rovine. Na tácke tortu môžete rovno servírovať. Roztočte to s dobrou náladou pri kávovom stolíku! Tento otočný stojan uľahčuje zdobenie a dekorovanie koláčov a tort.


Aj následné krájanie a servírovanie Vám. Prezri si u nás otocny stojan na tortu a porovnaj ceny v 10. Konštrukcia pre vytvorenie svadobných tort , zvierat ale tiež pre vytvorenie veľmi obľúbených gravitačných tort. Je možné umývať v umývačke. Podnos na tortu s podstavcom a poklopom Bossa Nova, Nachtmann.


Poslúží ako klasický stojan na. Nie len že sú skvelou dekoráciou na stôl, ale sú aj veľmi . Stojany na koláče a torty. Položka bola pridaná do vášho nákupného zoznamu. Anyaga: Lapok: Plexi Rúd: Alumínium .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky