pondelok 14. apríla 2014

Gorenje ogb 80 smart

Všetky informácie o produkte Ohrievač vody Gorenje OGB SMART , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Gorenje OGB 80 . W, vhodný pro svislou instalaci na stěnu. Kvalitný bojler GORENJE OGB SMART s objemom kotla litrov je vhodný do rodín s 3-členmi. Smaltovaný oceľový kotol s ochrannou horčíkovou diódou . Kompletní technická specifikace produktu GORENJE OGB SMART a další informace o produktu.

Počet výstupů: nebo více. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Ohřívač vody Gorenje OGB SMART od specialisty na elektro. Prohlédněte si cenové nabídky na Gorenje OGB Smart od obchodů na Zboží.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte . Zobacz inne Pojemnościowe podgrzewacze wody , . Naj vas topla voda več ne skrbi.

MODEL, OGB SMART , OGB 1SMART , OGB 1SMART , OGB 1SMART. Bojler Gorenje OGB SMART. Lokalizacja instalacji: prostopadle (pionowo) Objętość . A literes Gorenje OGB Smart elektromos bojler megbízható működésével és dizájnos fehér formájával minden fürdő tökéletes kelléke. Pametan električni bojler Gorenje OGB SM zapremnine litara pobrinuti će se, da u svakom trenutku imate dovoljno tople vode za barem dva izlazna . Tlakový ohřívač vody GORENJE OGB SMART má celkový objem l. Ohřívač GORENJE OGB SMART je vybaven novým a moderním regulátorem s LCD . Garancija godina uz uslov servisa magnezijumske anode na svake godine od strane ovlašćenog . Elektryczny ogrzewacz wody Gorenje OGB SMART to doskonały wybór do domów jednorodzinnych. Urządzenie pojemnościowe pozwoli podgrzać oraz . Gorenje je za svoje najzahtevnejše kupce izdelalo električni grelnik vode z LCD zaslonom z upravljanjem na dotik.


Grelniki serije OGB so opremljeni z . Grijač vodeZapremnina: lBroj izljevnih mjesta: ili višeNačin ugradnje: Vertikalno na zidTehnička svojstvaRadni pritisak: barČelični emajlirani . Elektrinis Gorenje OGB SMART vandens šildytuvas 80l, pakabinamas su sausu el. GORENJE Elektriskais ūdens sildītājs-boileris OGB Smart 80L. Boileri-ūdens sildītāji Elektriskie boileri Vertikālie boileri.

Poleg novega in naprednega elektronskega regulatorja z zaslonom LCD z upravljanjem na dotik se grelniki vode OGB SMART ponašajo z odličnimi tehničnimi . BOJLER OGB SM TLAČNI, POKONČNI, SMART ZUNANJA REGULACIJA Energijski razred:B, GORENJE TIKI.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky