piatok 25. apríla 2014

Sencor svc 45bk sáčky

Hledáte sáčky do vysavače sencor svc 45bk ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho . Lepšie prispôsobenie sa komore vysávača , než klasické papierové sáčky. Díky mikrovlákenné konstrukci . Vysoká pevnost a odolnost proti protržení díky kompaktní struktuře vláken.

Konstantní sací výkon až do . Lepší přizpůsobení se komoře vysavače, než klasické papírové sáčky. Protialergénne filtrácie. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, . Levné a kvalitní papírové i textilní sáčky pro vysavač Sencor. Na stránke Slovenského zväzu karate nájdete zaujímavé informácie o hnutí karate na Slovensku ale i vo Svete v štruktúre WKF. Alternativní sáčky Menalux z vícevrstvé netkané textilie vhodné jako náhradní sáčky pro vysavače značky Electrolux, ETA, Hoover a další typy.


Nevysávejte větší kusy papírů nebo plastové sáčky.

Identifikační značka modelu. Potřebujete zjistit cenu tohoto vysavače nebo koupit náhradní filtry a sáčky ? Sáčky do vysavače SENCOR SVC - (SVC- 45BK , SVC-45BL, SVC-45BGR, SVC-45R SVC-45WH). SVC 45BK , 45WH, 45R 45BL , . Kvalitní mikrovlnné sáčky Sencor , objem litrů, účinnost filtrace na úrovni HEPA filtru, 2x účinnější než papírové sáčky , vysoká pevnost a odolnost proti . Pokud zde svůj typ nemůžete najít, neváhejte nás kontaktovat - pomůžeme Vám správný sáček najít. SVX 008HF HEPA filterHEPA filter k podlahovému vysávaču Sencor SVC 770. Sáček do vysavače textilní sáček , pro vysavač SVC5Orange, SVC5White, . Materiál: filtračná netkaná textília.


Počet filtračných vrstiev: 5. Měkčená kolečka pro tichý chod zařízení a indikátor naplnění 5l sáčku na prach. Indikátor naplnění sáčku na prach Univerzální podlahová hubice s výsuvným . Tieto sáčky sú plnohodnotnou alternatívou k . Objem nádoby pro vysávání vody.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky