streda 16. apríla 2014

Kalacka fiskars

Tlmí vibrácie pri nárazoch. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Sekery na kálanie Fiskars - tento profesionálny nástroj urobí aj z ťažkej práce . Môže sa použiť aj ako kladivo. Gumená ochrana chráni násadu, zabraňuje vibráciám pri minutí pňa.


Hmotnosť kalača je kg.

Stav produktu: Nový produkt. Kalače sú tvarované a vyvážené tak, aby ste poleno ľahko . Stabilná rúbacia plocha z polyméru s kovovým krúžkom. EAN: Garancia ceny, Našli ste inde na internete nižšiu cenu?


FISKARS, séria EDGE Nôž okrajovací 8cm čepeľ. Materiál je z kovanej a kalenej ocele. Unsubscribe from Jozef W. K sekerám Fiskars patrí aj brúsny systém, vďaka ktorému budú ich čepele.

Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Kálačka Fiskars SAFE-T X39.


Stav: nove vlastnosti výrobku: Capin má dlhú rukoväť, takže je ideálny pre kontrolu zdvíhanie a prenášanie . Držanie v ruke a presnosť vedenia: fiskars - kálačka : 2:0. Vyskúšajte Patriot, Fiskars , Husqvarna alebo Stihl. Fiskars Xdostala v tomto roku od výrobcu novú vylepšenú podobu.


Ak budete recenzovať aj kálačky mohli by ste vybrať ten novy model Fiskars Xjaju vyskušam . Kvalitné leštené kálačky a sekery. Vcera dosla kg kalacka KLYSLAG od Hultafors, absolutna spokojnost,. Väčšie káľačky majú viditeľné oddeľovacie tvarovanie. Pri Fiskars je jasné, že výrobca presne vie, na čo má sekera slúžiť a podľa toho tvaruje . Vertikální štípač dříví Scheppach HL 8se štípacím tlakem tun.


Mne sa tá Zbirovia zdá ako obyčajná kálačka. Náradie disponuje dĺžkou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky