pondelok 14. apríla 2014

Stolové prestieranie

Elegantné sety prestierania z odolnej umelej tkaniny sú vďaka svojim vlastnostiam praktickým doplnkom stolovania. Praktický doplnok stolovania Jednoduchá . Vdýchnite život vášmu jedálenskému stolu. Naše prestierania , podložky, obrusy a behúne na stôl vytvoria tu správnu atmosféru. Textílie do jedálne pre radosť.


Prestierania a štola, ušité zhrubej pevnej bavlny, zdobené nášivkami tiež bavlnenými.

Táto sada už čaká na svoju majitelku, podobnú vyrobím do . Látkové, plastové alebo sieťkové prestierania pod taniere. Jednofarebné alebo s vytlačeným vzorom. Nakupujte online alebo v predajniach JYSK.


Počet výsledkov na zobrazenie 0. Prednastavené zoradenie . Máte chuť si ho spríjemniť doplnkami? Vyplňte svoju Zoo zbierku kŕmenia s Vašim obľúbeným zvieratkom!

Stolové prestieranie z bambusu. Farba: slabo hnedá - prírodná. Výrobca: stav: Na sklade. Slovo „ stolové prestieranie “ v slovenskom synonymickom slovníku. Papierové prestierania v pestrých farbách.


Oživte si interiér netradičným. Veľmi jednoduché, napriek tomu elegantné prevedenie. Cena je uvedená za kus. Sme profesionálne stolové prestieranie výrobcov a dodávateľov Číny. Veľkoobchod kvalitné stolové prestieranie vyrobené v Číne tu s našej továrni.


Osobný odber vo Zvolene,Žiari nad Hronom ,Nové Zámky, Hronska . Bavlnené prestierania , plastové prestieranie , bambusové prestieranie , zľavy, výpredaj. Táto stránka používa cookies na poskytovanie najlepších služieb v súlade s pravidlami tohto webu. Obmedziť či upraviť nastavenia využívania . Makro - Vaše domáce potreby. EUR Sada ks − Čierne prestieranie Circle.


Prestieranie je vysoké 5cm a dá sa použiť buď ako samostatná podložka napr.

Obrúsky, rozetky, prestierania , dekoračné krajky a papierové obrusy. Popis: Vhodný darček pre mamičku. Servítkovou metódou olepená rolka z toaletného papiera, ozdobená kvietkami a vložená ozdobná servítka.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky