piatok 4. apríla 2014

Kupon tatralandia

Kupón je po zaregistrovaní neprenosný, môže ho využiť iba osoba, na meno ktorej bol kupón. Preskočiť na Ako využiť kupón - Kupón platí na vstup do všetkých aktuálne otvorených častí areálu. Ponuka je určená len držiteľovi platného preukazu a nedá sa kombinovať s inými zľavami a výhodami. Saunový svet je spoplatnený osobitne podľa aktuálneho . Jedinou podmienkou je predloženie kupónu s . Zaregistrujte si Váš kupón zverejnený v 20.


Zdravím predám tychto vstupov do aquaparku tatralandia aj s obedom. Kupon je za polovicnu cenu tak isto . Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.


Klient je povinný registrovať Kupón. Leto sa nekončí: Celodenná zábava v Tatralandii alebo za doplatok € vo vodnom parku . Dobrý deň,je kupon platný aj 25. Platnosť zľavových kupónov už skončila, ale.


Tatralandia ) prevádzkovaný spoločnosťou Tatry mountain resorts, a. TATRALANDIA kupón (ďalej len „ Kupón “) bude zaslaný vybraným.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky