štvrtok 3. apríla 2014

Set skrinka umývadlo

Hľadáte umývadlo so skrinkou ? Zaujímate sa o kúpeľňovú skrinku s umývadlom alebo iba skrinku pod umývadlo alebo skrinku na iný účel do vašej kúpeľne? Ak ste zástancom klasického vzhľadu kúpeľne, tak je pre vás kúpeľňový set – skrinka s umývadlom a batériou tý pravým. Líniové prvky skrinky a hravý oblý tvar.


Vyhotovenie v 5-tich farebných prevedeniach.

Ušetríte: 9€ 8€. Kúpeľňový set Bratislava DHL Set 1o70. Závesná skrinka pod umývadlo Valencia Dbiela pod mini. Materiál frontov mm drevotrieska,.


Laufen Pro S - skříňka 100xvčetně umyvadla , vniřní zásuvka, bílá lesklá. Hledáte umyvadlo se skříňkou ? Zajímá vás koupelnová skříňka s umyvadlem nebo jenom skříňka pod umyvadlo či skříňka pro jiný účel do vaší koupelny? Nova Pro - komplet - umyvadlo s otvorem pro baterii - spodní skříňka pod umyvadlo.

Skladom Vima- Umývadlo so skrinkou , 40x40x22cm, biela, 304. Výbava: Sifon nábytkový - úspora místa Clic-clac umyvadlová výpusť držáky ručníků otvory pro baterie Vybavení za příplatek: Organizér zásuvky. Závěsná skříňka PURE pod . SET umývadlo so spodnou skrinkou.


Koupelnový nábytek, zrcadlové skříňky a zrcadla. Séria: Victoria Basic Unik. EASY JAMAICA JA 2sprchový set hlavica 61mm 1-polohová, hadica 150cm, držiak, chróm. Výrobca:Ostatný výrobcovia1.


Skrinka pod umývadlo Pelipal JASPER. GALLERY SET - Skříňka rohová pod umyvadlo - závěsy dveří vpravo - pod umyvadlo 8. Victory skrinka s dvojumývadlom biela lesklá. Zoznámte sa tiež s ďalšími výrobkami Koło.


Skříňka pod umyvadlo SD Ring Set nábytku s umyvadlem z kompozitního materiálu designově komplementární s ostatním vybavením koupelny. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky