pondelok 3. novembra 2014

Symbol sušičky

Bielizeň sa môže kedykoľvek sušiť v sušičke bielizne. Bodky označujú stupeň sušenia sušičky bielizne. Každý odev má na sebe ceduľku a na nej symbol ,. V prípade sušičky je to štvorec s vpísaným . Pro vás je důležitý symbol čtverce s kruhem uprostřed.


Pokud jej na štítku najdete a není přeškrtnutý, klidně prádlo dejte do bubnu a sušičku.

Prací symbol , také zvaný symbol údržby, je piktogram, který naznačuje jak prát, sušit, chemicky čistit a žehlit oblečení. Tyto symboly jsou natištěny na etiketě, . Důležitý je pro ně symbol čtverce s kruhem uprostřed. Pokud ho na věcech najdete, máte vyhráno a věci do sušičky můžete dát bez starostí.


Typickým znakem je vanička s číslicí pro praní v pračce nebo kruh ve čtverci jako symbol sušičky. Vyobrazení Symboly pro praní 1: Přeškrtnutá vanička = neprat . V celom tomto návode sú použité nasledujúce symboly : CDôležité . Sušička bielizne je o čosi jednoduchšie zariadenie ako práčka. Preto výrobcovia odevov na visačkách používajú symboly , ktoré vám .

Pokud takovým domácím pohromám chcete předejít, důkladně se podívejte na všitý štítek, na kterém jsou natištěné symboly pro údržbu dané látky. Nie ste si istí, či je alebo nie je určité oblečenie vhodné do sušičky a ako vyzerá príslušný symbol sušičky ? Víte, co znamenají symboly na vašem oblečení ohledně jeho údržby? Několik z nich asi znáte.


Třeba vanička s číslem uvnitř znamená, že se . Tento symbol označuje události a obsluhu, které mohou mít za následek vznik rizika. Podrobně si přečtěte text označený tímto symbolem a postupujte podle . Nenechávejte děti bez dozoru provádět čištění a údržbu sušičky. Symbol uvedený na výrobku alebo jeho obale upozorňuje na to, že výrobok po . Bodky určujú maximálnu teplotu, pri ktorej sa môže bielizeň sušiť v sušičke. Podívejme se, co znamenají různé symboly spojené s pracími programy.


Zde Vám nabízíme tabulku obsahující symboly praní, ošetřování prádla. Symboly praní, Symboly bělení, Symboly žehlení, Symboly čištění, Symboly sušení . Schéma elektrického zapojenia. Z dôvodu vlastnej bezpečnosti presne dodržujte pokyny označené v tomto návode symbolom.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky