piatok 28. novembra 2014

Úložný box

FROZEN Odkladacie boxy modrá. INFINITY Odkladacie boxy sivá. Veľký úložný box Heidrun s objemom l nájde využitie v celej domácnosti. KETER záhradný úložný box. LOVE IT STORE IT - Úložný.


Curver Plastové úložné boxy na JYSK. Uložný box TOPSTORE s vekom. Kliknite a vyzdvihnite v predajni. Rotho Zásuvkový úložný box Tower zásuvky natur. C Cube s vekom priehľadný.


Velký úložný box Heidrun s objemem l najde využití v celé domácnosti. Ať už na uskladnění větších kusů sezónního oblečení, dětských hraček nebo věcí v . Hledáte plastový úložný box ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . IKEA - TROFAST, Úložný box , , Hodí sa k rámom TROFAST. Stohovateľné pri použití vrchnáku. Variabilný objem Tento veľký úložný box poskytuje veľa úložného priestoru – a ak chcete, aj trochu viac.


Do praktického úložného boxu snadno uschováte drobnosti. Box můžete umístit do přihrádek regálu anebo kamkoliv jinam. L, l, s vekodoručenie domov alebo na predajňu. Nákup bez rizika: dní na vrátenie.


Praktický úložný box z odolného plastu ratanového vzhledu. Jednoduchá manipulace díky dvěma pevným úchytům. Oblé hrany pro bezpečné používání.


Položka bola pridaná do vášho nákupného zoznamu. Víko na úložný box R M, L, XL a XXL Odkládací boxy průsvitná. Pořádek a úložný prostor Tento úložný box s víkem umožňuje uspořádané uložení a ochranu hraček, plyšáků a jiných potřeb před prachem.


Skupinový box EMBA - uzatvárateľný box s prehľadným. Cena bez DPH € Cena s DPH € 11. Všechny přepážky jsou napevno přitavené, čímž nehrozí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky