štvrtok 13. novembra 2014

Parna rura

Parná rúra je ako rýchlovarný hrniec s vriacou vodou. Para bez čakania zohreje riad a suroviny, takže ak do nej pri raňajkách vložíte párky, . Naše parné rúry si poradia s pečením, varením, grilovaním aj prípravou pokrmov metódou Sous Vide. Para dodá surovinám potrebnú vlhkosť, zvýrazní ich chuť . Vstavaná parná rúra s grilom – objem 38L, Touch control, LED displej,.

Vám poradí ako vyberať Rúry na pečenie. Máte vybrané filtry: parna rura. VSTAVANÁ PARNÁ RÚRA Pripravte jedlá ako v reštaurácii – bez náročnej práce šéfkuchára Šéfkuchári na dosiahnutie tých najlepších chutí kombinujú varenie . Parné rúry , v ktorých môžete nielen piecť, ale aj variť a grilovať, pozdvihnú vaše kulinárske zručnosti na vyššiu úroveň. Para totiž vylepší každú surovinu. Spríjemnite si varenie v parnej rúre, ktorá bola navrhnutá tak, aby varenie bolo skutočne radosťou.


Kombinované parné rúry Gorenje disponujú vynikajúcim parným výkonom, ktorý produkuje paru bez kvapiek vody. Vďaka parnému generátoru varia parné rúry.

Ahojte, rozmýšľame nad kúpu parnej rúry , nakoľko nebudeme mať mikrovlnku. Chcem sa spýtať či ju z vás niekto má a ako ste spokojný? S parnou rúrou alebo parným sporákom bude vaše varenie nielen zdravšie, ale vaše jedlo bude.


Porovnanie cien všetkých parných rúr. Kúpte si parnú rúru na pečenie najlacnejšie vďaka Ceny. Parné rúry CombiSteam pripravujú pokrmy zdravšie, rýchlejšie a hlavne chutnejšie. Paru používajú profesionálni. Rúru je možné ľahko umiestniť aj v menších priestoroch vďaka . Kombinovaná kompaktná parná rúra s PerfectBake senzorom a PerfectRoast sondou: pre dosiahnutie perfektných výsledkov, automaticky a šetrne.


Varenie v pare prináša pohodlnú a zdravú prípravu jedál, pri ktorej sa použije menej tuku a zachová sa obsah vitamínov a živín. V poslednom období sa na trhu čoraz častejšie objavujú moderné parné rúry. Princíp ich fungovania je veľmi jednoduchý. Hotpoint predstavuje pre Dizajn novú kombinovanú parnú rúru, ideálnu pre zachovanie prírodnej chute potravín, pripravovaných ľahkým, zdravým spôsobom.


Kompaktná parná rúra Siemens CD634GBSo objeme litrov. Vstavaná kompaktná parná rúra s grilom PKS454IF s objemom l. Pečúce rúry sú dnes súčasťou každej modernej kuchyne, ktorá je vybavená vstavanými. Práve vstavaná pečúca rúra je jedna z najdôležitejších.

Rúra sa pýši displejom so .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky