utorok 25. novembra 2014

Podnosy pod torty

Vybrať si môžete okrúhly a obdlžníkový formát, v rôznych priemeroch a veľkostiach. Tortový podnos pod tortu okrúhy 450mm - mm hrúbka. Krásny elegantný stojan na poschodové torty.


Plastový stojan Perleťový Biely-Kruh. Biely plastový podnos na tortu s ozdobným lemovaním okolo.

Podnos biely plastový-kruh 40cm. Exkluzívna podložka pod tortu zhotovené z. WILTON 3-Poschodový stojan na torty (GRACEFUL TIERS CAKE STAND). Podložky sú vhodné ako podnosy pod torty a dezerty. Sú vyrobené z trojvrstvovej lepenky a sú nepremastiteľné, laminované striebornou fóliou.


Ošatka slúži na prípravu domáceho chleba. Je možné ju využiť na kysnutie cesta, uskladnenie chleba, servírovanie pečiva aj ako dekoráciu. Vhodné ako podnos pod torty , nosnosť: 10- 12kg sú vyrobené z trojvrstvej lepenky, kvalitné, nepremastiteľné, laminované .

S praktickým držadlom na prenášanie. Stojany, podnosy , taniere. Pasabahce servírovací podnos 34xsklo. Papierový podnos pod svadobnú tortu.


Tray under cakes, tray under cake, tacka pod ciasta, taca pod ciastem, tálca . Chladiaci podnos s poklopom Delícia od Tescomy je ideálny na prenášanie a podávanie tort , dezertov, jednohubiek, chlebíčkov, ovocia a mnoho ďalších . Dekoratívny podnos s strieborným kovovým krytom cm. Upiecť a nazdobiť narodeninovú tortu je umenie. Strunový krájač na torty DELÍCIA.


Náhradný dekorovací podnos pre stojan DELÍCIA ø cm. Postavičky na detské torty Postavičky na. Lepenkový podnos kruh 24cm 5ks. Ideálne na servírovanie tort , koláčov a zákuskov.


Kartónové podložky pod tortu v zlatom alebo striebornom prevedení.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky