streda 26. novembra 2014

Profi pracka

Nabízíme profesionální průmyslové pračky značky Primus. Vám poradí ako vyberať Práčky. Máte vybrané filtry: kg a viac. Profi práčky sú vhodné nielen do práčovní, čistiarní, nemocníc, domovov dôchodcov ale aj do hotelov, penziónov a iných ubytovacích zariadení.


Profi pračky dodáváme pro prádelny, čistírny a sociální sféry po celé ČR.

Popis : Buben a skříň z nerezové oceli. Vo svojej ponuke má tiež rýchly . Pračky Fagor Industrial jsou již více než let vyráběny a dodávány do celého světa. Stroje na praní jsou jednoznačně zaměřeny na výkon v . Tyto pračky jsou ekonomickým řešením v provozu menších prádelen s nenáročným použitím.


Vyznačují se vysokou životností a nízkou pořizovací cenou. Innovation M, riadenie PROFITRONIC M.

Pračka je nedílnou součástí každé správné domácnosti. Profesionální pračky do hotelové prádelny prádelny pro hotel. Provozujete wellness, kadeřnictví, restauraci nebo hotel a perete hromady prádla každý den? Spolehněte se na poloprofesionální pračky Whirlpool na až 12 . Nájdite pre seba najlepšiu práčku.


Spotrebič, ktorý sa prispôsobí vášmu harmonogramu prania. Oživte svoje oblečenie pomocou pary. A to všetko pri zaručení . Pračky Miele Professional vynikají obzvláště nízkými.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Pračky v lokalitě. Predávame a montujeme priemyselné práčky - profesionálne práčky , jedná sa o práčky s nízkym odstredením, práčky so stredným odstredením či profesionálne . Volně stojící pračka se sušičkou Maximální náplň praní (kg): Maximální. Prodám tento Profi gastro mrazák, s možností regulace teploty, plně funkční, hodně výkonný. Whirlpool je jednotkou na trhu bielej techniky, domácich spotrebičov a vybavenia domácnosti.


S Whirlpool spoznáte rozdiel.

Metalne kuglice za praćku 8mm 100kom. Pračky se sušičkou značky Hoover nabízí vysoký výkon co do účinnosti a kapacity (kapacita pračky až kg a sušičky až kg).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky