pondelok 10. novembra 2014

Farebne police na stenu

Ponúkame dopravu vlastnými autami a . Rozveselí ktorúkoľvek smutnú stenu vášho domova. Farebné prevedenie: čerešňa – americká. Regály i police nájdu uplatnenie v každej domácnosti.


Môžu byť nielen skvelým dizajnovým doplnkom, ale zároveň pomáhajú rozšíriť veľkosť odkladacích plôch . V našej ponuke nájdete mnoho poličiek na stenu vo všetkých rozmeroch,.

Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. Regále a police sú praktickým doplnkom do každej domácnosti. ICE dlhá závesná polica na stenu , biely lesk. COLORATO závesná polica na stenu COL9.


Dve farebné prevedenia na výber. Nástenná polica , buk, NAOMI 04. Veľa suvenírov z dovolenky a málo miesta? HOBIS Závesná polica na stenu 1cm.

DTD laminovaná, farebné prevedenie: buk, rozmery (ŠxVxH): 92x17x,5 . Na našom eshopu zakúpite police na stenu vašej miestnosti za skvelé ceny a s. Závesné police slúžia nielen ako kvalitný dizajnový doplnok, ale taktiež. Trendy police a poličky na stenu so zaoblenými rohmi sú vhodné do každého interiéru. Variabilné police máme v mnohých farbách a veľkostiach.


Ozdobte obývaciu izbu závesnými regálmi. Veľmi žiadané sú aj kúsky v stredomorskom vidieckom štýle, vďaka ktorým si medzi vlastné štyri steny môžete priviezť kúsok Provensálska alebo Toskánska. Police vám pomôžu ušetriť miesto. Praktické nástenné police nájdete v eshope drevona.


Jednoduchá montáž priamo na stenu je jednoduché . Poličky na stenu - konzoly. Sklenené police sa najviac hodia do kúpeľne a kuchyne ale svoje využitie nájdu určite aj inde. V internetovom obchode s nábytkom Tempo Kondela nájdete tie pravé police do Vášho bytu. Dodávané v čiastočne zmontovanom stave!


ROZMERY A HMOTNOSŤ Šírka: 2cm. Korpus: nórska borovica, Dvierka: modrá. Maximálna nosnosť police je 15kg.

Využijú miesto na stene efektívnejšie než klasické horné rohové skrinky s. Asymetrické, materiálovo nezvyčajné či farebne výrazné police.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky