piatok 21. novembra 2014

Chladič na víno

Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Porovnejte ceny , zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. VacuVin Elegant je černý chladič na víno s vyjímatelnou chladící vložkou. Skládá se z vnějšího černého obalu a samostatné vyjímatelné vložky, která je . Elegantná chladiaca nádoba Elegant, ktorá je svojim tvarom ideálna najmä na fľaše šampanského, ale hodí sa aj na všetky .

Koupit láhev sektu na poslední chvíli a dát ji do mrazáku? To je z pohledu odborníků přímo barbarství! Víno je třeba zakoupit minimálně dva dny předem a . Aktívnu gélovú chladiacu vložku stačí vybrať z mrazničky, vložiť do chladiča a potom zasunúť fľašu, ktorá sa ochladí už o niekoľko minút.


Chladiaci obal na víno a sekt PLATINUM sada ks. Chladící nádoba na led a chladič. V současnosti zažívají velký boom elektrické chladiče na víno a sekt, které dokážou pojmout jednu a někdy i dvě lahve.

Unikátnost našeho chladiče na víno tkví v použitém materiálu a výhradně ručním zpracování školeným mistrem v oboru keramiky, díky čemu je každý kus . Plynulá regulace teploty. Speciální přítlačné rameno zajišťuje těsný kontakt lahve s chladicí . Mějte víno vždy vychlazené na správnou teplotu - s našimi chladiči na víno to jde snadno! Super ceny, levná doprava! Prekvapte svojich hostí elegantným chladičom na víno Inox!


Je vyrobený z nerezovej ocele a vybavený dvojitou stenou. Ideálny pre chladenie vína. Pridaj vlastné hodnotenie (0). Predaj tohto produktu bol . ChladičAkrylový chladič na víno a šampaňské.


Edge predstaví vašu fľašu vína moderným spôsobom a hodí sa na každý jedálenský stôl. Kč, od výrobce __DEFAULT__ jehož aktuální dostupnost je . Cena za kus, 4Kč, 5Kč. Nastavené stupně lze jednoduše poznat . Chcete udržať víno ​​ľadovo chladné celý dlhý večer alebo ho rýchlo vychladiť?

Klarstein Reserva Duett 1 litrov, fliaš,. Použite chladič na víno ​​ICEBAR! Veľký chladič ICEBAR je určený na . Sezení dlouhé večery s přáteli a zkažená chuť teplým bílým vínem?


To už se teď naštěstí nestane. Tahle designovka od Corkcicle vám tenhle problém elegantně.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky