nedeľa 30. novembra 2014

Vešiaky do kúpelne

Hodia sa do každej kúpeľne. Háčiky a vešiaky využijeme v kúpeľni na zavesenie uterákov, osušiek a županov. Háčiky nemusia byť umiestnené iba pri umývadle . WC kefy a vešiaky na uteráky nákup a rezervácia v OBI.


Vaša kúpeľňa môže vyzerať ako nová.

Postačí vám pár dobre vybraných kúpeľňových doplnkov, ktoré miestnosť rozžiaria. Zlaďte si uteráky s predložkou pri vani . Udržujú poriadok a všetko potrebné je vďaka nim po ruke. Vešiaky a háčiky by v kúpeľni nemali chýbať. Preto v našej ponuke nájdete rozličné háčiky z . Kvalitné kúpeľňové doplnky za super cenu.


Doplnky do kúpeľne kúpite online v eshope Mobelix. Chrómovaný háčik do kúpeľne Compactor sa hodí do každej kúpeľne , ale napríklad.

Držiak na uteráky STYLE s obdĺžnikovou základňou a dvoma vešiakmi v . Praktické a použiteľné pre každú kúpeľňu , to sú kúpeľňové vešiaky. Vista d´Oro věšiak FLY V háčiky s . V ponuke nájdete jednoduché háčiky na uteráky, i vešiaky pre viac uterákov. Medzi riešeniami nájdete vodovzdorné lepiace háčiky do kúpeľne a kuchyne, ako aj priehľadné . Máte pocit, že vašej kúpeľni chýba šmrnc? Inšpirujte sa vešiakmi na uterák, ktoré vnesú nápad a hravosť aj k vám domov. AXOR MASSAUD stojanový vešiak na uteráky chróm - farba: chróm - materiál: kov - voľne stojaci.


Tieto tri háčiky do kúpeľne sú samolepiace a držia na všetkých hladkých plochách – aj bez vŕtania. Vyberajte z viac ako dizajnových značiek. Nezabudnite ale aj na dôležité detaily, bez ktorých sa vo vašej kúpeľni nezaobídete. Dôležité je správne vybrať poličky, nezaobídete sa bez háčikov a vešiakov.


Nákupný košík € (položiek). Prečítajte si náš blog o kúpeľni. Zaveste uteráky na vešiaky s „prísavkou“ – vďaka nej ich budete môcť . Krásny vešiak ideálny na zavesenie uteráku.

Krásne doplní kúpeľňu príjemným dekorom. Vešiak do kúpeľne Vešiak do kúpeľne 1€.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky