piatok 14. novembra 2014

Drevené poličky

Regále a poličky 1výrobkov. Vaše objednávky prijaté 28. V našej ponuke nájdete mnoho poličiek na stenu vo všetkých rozmeroch, v mnohých farbách a zaujímavých tvaroch. Náš široký sortiment nástenných políc.


Nástěnná polička 60cm, barva tmavý sonoma dub P-0SONAutronic.

Praktické nástenné police nájdete v eshope drevona. Môžu byť nielen skvelým dizajnovým doplnkom, ale zároveň pomáhajú rozšíriť veľkosť odkladacích plôch . Hledáte polička dřevěná ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Vyrobeno z bukového dřeva. Rôzne typy, rôzne farby, rôzne veľkosti.


Police dřevěná z borovice masiv BM123.

Podívejte se k nám na e-shop, určitě si vyberete. Importér a distribútor: BONSAI SLOVAKIA - ČAJOVŇA DOBRÝCH ĽUDÍ sro. Koupelnové poličky ze dřeva. Voskované a lakované poličky z borovicového dřeva.


Moderní dřevěně poličky do obývacího pokoje. Dětské závěsné poličky nabízí ideální prostor pro vystavení. Borovicove poličky na boty. Stylové dřevěné poličky , které dokonale oživí Vaší domácnost.


Dřevěné skříňky a poličky na boty. Poličky jsou tvořený z bedýnek . XL Trojposchodové sprchové poličky , ks, kovové. Tri drevené police a stojan na toaletný papier. Závěsné police a poličky na zeď. Na vaše poklady, suveníry z dovoleniek, aj fotografie, ktoré pre vás niečo znamenajú.


Uložte ich do regálov a políc z našej ponuky!

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Inzeráty drevena policka. Bezplatná inzercia, drevena policka predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky