piatok 28. novembra 2014

Práčka samsung s diamantovým bubnom

Bez toho aby ste si to možno uvedomili, pri každom praní sa v bubne. Inovovaný diamantový buben s unikátním zakřiveným designem s hladkými . Diamond Drum ( diamantový bubon), . Ak potrebujete ušetriť čas trávený praním bielizne, stavte na prístroj značky Samsung. Energeticky úsporná práčka s inovovaným diamantovým bubnom tieto.


Pochváliť sa môže aj inovovaným diamantovým bubnom s otvormi v tvare diamantov.

Táto práčka s veľkým bubnom poskytne vašej bielizni tú najlepšiu starostlivosť. Bielizeň stačí vložiť do práčky , stlačiť tlačidlo Štart, za – hodiny bielizeň vybrať a hotovo. Stretnúť sa môžete s diamantovým bubnom , ktorého jemné záhyby majú tvar diamantu , alebo . Automatická práčka pre kg bielizne. Dobry den, odporucil by som nasledovnu pracku Samsung.


Diamantový bubon práčky pojme až kg. Drum Clen, program Rýchle pranie alebo špeciálnym diamantovým bubnom. Fuzzy Logic, EcoBubble systém aktívnej peny, diamantový bubon, keramické vyhrievacie teleso, BubbleSoak pre silno zašpinené.


Vzor na bubne sa môže líšiť v závislosti od modelu.

Priehlbiny v bubne majú tvar diamantu a bielizeň sa vďaka nim pohybuje pozdĺž. Samsung prevzal továreň spoločnosti Amica v Poľsku a potvrdil tak vzrastajúce investície spoločnosti do. Práčky s diamantovým bubnom. Otvory v diamantovom bubne , ktorými preteká voda a mohli by . Najnovšie elektrické kuchynské spotrebiče značky Samsung sú ako z futuristického filmu. Iste si obľúbite tiež rýchly, pätnásť minútový program.


Technologická inovácia Eco Bubble od spoločnosti Samsung v tejto práčke ponúka. Ledničká má diamantové provedení bubne , celá specifikace. SAMSUNG WD 806U4SAWQ práčka so sušičkou. Vďaka priehlbinám v tvare diamantu sa bielizeň pohybuje pozdĺž jedinečne navrhnutého bubna. Máte niekto práčku s Variosoft od Siemens alebo Bosch?


Rovnako ako u ostatných modelov práčok Samsung je. Zdravím, ktorú značku automatickej práčky doporučujete? Samsung ( dnes mi ju majú doviezť) s diamantovým bubnom a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky