štvrtok 6. novembra 2014

Mraznička truhlicová

TRUHLICOVÁ MRAZNIČKA CHARAKTERISTIKA: Spôsob ovládania: Mechanické Vyrovnávacia ventil podtlaku vo vnútri mrazničky pre ľahké otváranie. Jej vnútorná kapacita je 2litrov. Mraznička , drôtené košíky, uzamykateľné veko, osvetlenie vnútra, kolieska.


Truhlicová mraznička , Celkový čistý objem mrazničky (l) 19 Spotreba energie . Využitelný objem této mrazničky je 2litrů.

Porovnajte ceny, parametre, recenzie a hodnotenia 1produktov na Pricemanii a ušetrite až do ! Mrazničky je možno deliť na mrazničky truhlicové (otvárateľné zvrchu) a mrazničky šuflíkové (otvárateľné spredu ako klasická chladnička). Na skladovanie jedla na dlhší čas sú najlepšie mrazničky. Vyberať môžete zo širokého sortimentu šuplíkových alebo pultových mrazničiek.


Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie voľne stojace truhlicové mrazničky. Ukážeme kde môžete voľne stojace truhlicové mrazničky najlacnejšie a . Ste rybár, polovník alebo si proste radi robíte zásoby dopredu?

Určite sa Vám bude hodit voľne stojaca alebo truhlicová mraznička. Naša najzelenšia truhlicová mraznička. Naše spotrebiče šetria životné prostredie aj váš rodinný rozpočet! Inteligentné programy a . Truhlicové mrazničky Whirlpool s technológiou zmysel a StopFrost. Vďaka Shield Condenseru možno túto truhlicovú mrazničku umiestniť kamkoľvek, napríklad aj do garáže.


Táto truhlicová mraznička je vybavená inteligentným systémom LowFrost, ktorý znižuje tvorbu ľadu v priestore mrazničky až o. Zistiť viac o Electrolux . Mrazení se systémem LowFrost. Tato truhlicová mraznička je vybavena inteligentním systémem LowFrost, který snižuje tvorbu námrazy v mrazničce o. Děkujeme, že jste si zakoupili spotřebič značky Electrolux. Vybrali jste si produkt, se kterým jsou spjaty desítky let profesionálních zkušeností a inovací. Gorenje je výrobce kvalitních domácích spotřebičů přátelských k životnímu prostředí. Doprava po celej SR zdarma.


Možnosť umiestnenia: Voľne stojaca. Platí pouze pro dopravu STANDARD.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky