pondelok 3. novembra 2014

Sada na víno

Skvelé slovenské biele a červené vína vinárstva Mrva Stanko, Podola, Elesko,. Luxusná darčeková sada na víno 6-dielna Súprava na víno v elegantnej drevenej krabici obsahuje prvkov, ktoré každý milovník vína musí mať vždy po ruke. Súprava na víno – na víno v darčekovej krabičke, vývrtka z antikorovej ocele, rezačka fólie, darčekové balenie v elegantnej . Kvalitné sady na víno , reklamné predmety sada na víno , luxusné sady na víno online predaj.


Od 9€ 19€ s DPH.

Obľúbeným reklamným predmetom pre fanúšikov vína bývajú časti súpravy alebo sady na víno. Svojim prevedením a účelom zapôsobia na každého klienta . Tato sada je ideální jako dárek pro milovníky vína. Deluxe otvárak na víno v bambusovom boxe. Krásná dárková sada sklenic na víno o obsahu 3ml, které jsou zdobené pískovaným mottem. Luxusná súprava na víno Toscana značky Cilio poteší každého milovníka vína.


Sada obsahuje otvárač korkových zátok, lievik, strúhadlo fólií a odkvapkávací . Ty nejmodernější sady na víno v elegantních a stylových krabičkách jsou jako stvořeny pro dárkové i reklamní účely.

Využijte dopravy zdarma, rychlé expedice a . Obsahuje skladaciu vývrtku s nožíkom, krúžkom na servítku, zátku, nálievku a teplomer. Obsahuje skládací vývrtku s nožíkem, kroužek na ubrousek, zátku, nálevku a teploměr. MATTHEW II - sada na víno sada na víno. Sada na víno v krabičke bude skvelý darček nielen pre mužov.


Expedice 2-dny, s potiskem od 6-dní. Enrigue sada na víno v priestrannej krabičke , čierna. Matthew II sada na víno s otvárakom, krúžkom, nálevkou a teplomerom v krabičke,. Otvírák Prestige, vakuová zátka, nálevka a teploměr na víno v jednom luxusním boxu, jenž obsahuje vše potřebné pro opravdové gurmánské zážitky z vína.


Ponúkame teplomer, chladničku či nosič na vína. Všetko v najvyššej kvalite, čo ocení . Reklamní dárkové sady na víno k potisku. Darčeková sada na víno kožená BLACK. Nabízíme nejširší sortiment, fullservisové služby, odezvu na poptávku do hodin.


V sadách nájdete vývrtky, teplomery, uzávery, frézy na fóliu. Sada vína obsahuje základní vybavení jako je vývrtku s otvírákem a . Prohlédněte si cenové nabídky na Luxusní set na víno v láhvi dílná sada od obchodů na Zboží.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a . Sady na víno potešia všetkých milovníkov vína, je to veľmi obľúbený darček pre novomanželov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky