piatok 7. novembra 2014

Komoda javor

Prebaľovacia komoda MIA - javor Faktum. IHNEĎ K ODBERU - iba osobný odber na predajni v KE! Pre zobrazenie viacerých produktov . Nábytok s dekorom javorového dreva na Asko.


To pravé riešenie pre Vaše bývanie. Moderní policová komoda skříňka dvířka zásuvky bez pásku 3.

Kvalitní šuplíková komoda zásuvek lze mix barev Alaska bílá 2. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Máme boxy, koše i komody výsuvné či s dvířky, které nabídnou úložné prostory do ložnice, pokojíčku i na koleje. Masiv, lamino, proutí, dýha - vše online. Prosté línie a jednoliaty dekor vytvára univerzálny vzhľad a je teda možné ju využiť.


V príjemnom prostredí sa každý cíti oveľa lepšie, a preto neustále hľadáme také varianty, ktoré nás pri zariaďovaní interiéru. Dodáva sa v demonte, dodacia lehota 2-týždne. Prosté linie a jednolitý dekor vytváří univerzální vzhled a je tedy možné ji využít v.

V příjemném prostředí se každý cítí mnohem lépe, a proto neustále hledáme takové varianty, které nás při zařizování interiéru vedou k modernímu designu. Nábytek s dekorem javorového dřeva na Asko. Kč Šuplíková komoda Nona, LT javor strassburg, 80x76xcm. Vlastnosti: Praktická a prostorná komoda Fantazia KOM. Barevná kombinace: korpus Višeň primavera, čela zásuvek Javor nida.


Predám komodu od javoriny Solid Sbieleny dub. Je to klasická komoda ktorá svojim dizajnom demonštruje krásu dreva, jeho charakter a využíva jeho . Moderné a kvalitné kuchyne, obývačky, komody , spálne, detské a študentské izby,. Komoda obsahuje zásuvky . Farba korpusu: Javor svetlý Farba prednej plochy: Vanilka vysoký lesk. BABSI zaujme už na prvý pohľad svojim farebným prevedením.


Farebné zásuvky dopĺňajú rôzne úchytky. Korpus je vo farbe javora.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky