utorok 18. novembra 2014

Electrolux ekc 6430 aox

Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Patrí do energeticky úspornej triedy A, takže predstavuje . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš.


Chcete velkou troubu a současně opravdu pěkný kousek do kuchyně. Popis: Díky důmyslnému designu tohoto sporáku se snadno dozvíte stav přípravy všech vašich jídel – ať pod grilem, v troubě nebo na varné desce.

Energetická trieda: A Vnútorný objem l. Materiál vnútra rúry čierny smalt. Vďaka dômyselnému dizajnu tohto sporáku sa ľahko dozviete stav prípravy všetkých vašich jedál - nech pod grilom, v rúre alebo na varnej doske. Number of baking tray, 1. Dish storage compartment, Yes.


Sklokeramický sporák Electrolux s grilem, chladícím ventilátorem, indikací zbytkového tepla a čelním displejem. Sprawdź - najczęściej to właśnie Morele. Počet topných zón, pole.


Programátor trouby, Mechanický časovač.

VOĽNE-STOJACI Popis: Typ varné desky: Sklokeramická sálavá. Levá zadní varná zóna : . Radość zakupów i bezpieczeństwo dzięki . Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Traži po proizvodima iz kategorije Svi proizvodi je najbolja kupovina, ukoliko želiš . Cepeškrāsns veids, Elektriskā. Nel caso in cui dovessero sorgere problemi con un prodotto delle categorie Elettronica ed Informatica oppure ritieni di avere bisogno di ulteriori informazioni. Porovnanie cien výrobkov v eshopoch, vyberte si najlacnejšie produkty v internetových . Przeczytaj opinie i zamów.


Zamówienie wyślemy do Naszego . Wymiary ( SxWxG): x 85. Specifikacije: Energija Napon, V 230.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky