pondelok 24. novembra 2014

Sklenený džbán s kohútikom

Nápojový automat – s kohútikom , klasický design. Fľaša s kohútikom sklo drôt tesnenie_plast L. Džbán sklo BISTRO 25l PSB. Ručne vyrábaný sklenený súdok s praktickým kohútikom je vhodný na.


Kilner džbán s rukoväťou. CHAKUS džbán na vodu s difuzérom, l title=Reklamná predmety CHAKUS džbán na vodu s .

Kanvice a džbány kúpite online v eshope Mobelix. Nechajte svojich hosťov, nech si načapujú zo skleneného automatu s kohútikom ! Sady sú vhodné na džusy a osviežujúce ovocné šťavy. Tento jedineční skleněný džbán je vyroben z vysoce kvalitního WMF skla. S tímto designovým džbánem bude podávání každého nápoje radostí.


NÁDOBA NA LIMONÁDU S KOHÚTIKOM platné do: 18. Tento litrový sklenený dávkovač nápojov, je ideálny pre servírovanie letných nápojov. Transparentný džbán s motívom nanukov Cath Kidston.

Má robustnú kovovú konštrukciu. Dizajnový sklenený zásobník s kohútikom ideálny na podávanie letných studených nápojov. Daj do sklenený džbán s kohútikom a nájde ti! Sklenený súdok s kohútikom l. Nádobu vyvarujte dózu tepelným šokom a umývanie v umývačke. Je vybavená plastovým kohútikom a tiež klipom z nehrdzavejúcej ocele, skleneným.


Nádoba na nápoje s kohútikom a stojanom. Tescoma Teo džbán s vylúhovaním a chladením 2. Servírovací džbán – 600ml. Tento sklenený súdok je to pravé čo potrebujete pri domácej grilovačke či rodinnej oslave. Predám krásny sklenený , jemne zdobený džbán.


Pozri ďalšie moje inzeráty, klikni na názov predajcu. Na SMS nereagujem, volať denne do 20.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky