streda 12. novembra 2014

Regál do kúpelne

Produkty › Kúpeľňa › Kúpeľňový nábytok V pamäti 5EUR Multi MULTI regal 41x41x93cm - masiv orech REGALORECH. Má krásny jednoduchý vzhľa vďaka čomu bude jedinečným doplnkom vo Vašej . Vyberte si moderné zariadenie do kúpeľne za super cenu. Mrknite na najrôznejšie typy kúpeľňových regálov , stoličiek, políc a poličiek.


S týmito vychytanými odkladacími plochami udržíte poriadok v malej i veľkej kúpeľni ! Ihneď k odberu na pobočke.

Drôtená rohová 2-poschodová polička do kúpelne. Má trojuholníkový tvar a na spodnej časti má vešiaky. CMI Kúpeľňový regál Culebra odkladacie plochy.


Wenko Kúpeľňový regál Style sklenené police chróm. Kúpeľne Kúpeľnové regály, doplnky. Moderný aj tradičný dizajn, akciové ceny, výhodné zľavy. Jednoduchá návratnosť do.


Prezri si u nás regal do kupelne a porovnaj ceny v 10.

Policový regál drevený Aqualine, police. Ak zháňate moderný, vkusný, ale zároveň aj praktický úložný priestor do predsiene alebo kúpeľne , skúste sa poobzerať po bambusovom regále. Poličkový nábytok, vhodný nielen do vašej kúpeľne. Police pojmú všetko, čo v kúpeľni chcete mať stále po ruke, od uterákov až. Materiál: chromovaná oceľ.


Ideálny doplnok na všetky drobnosti a dekorácie vo vašej . Teleskopický regál je variabilný vo výške a ľahko sa montuje. Zároveň skrášli vašu kúpeľňu. S praktickým záryhom na odtekanie vody. Pojazdný regál so košíkmi na uloženie drobností, ktoré potrebujete mať stále pri ruke. Plastový regál na kolieskach skvele poslúži v kúpeľni , kuchyni, pracovne.


Závesný kúpeľňový regál s dvoma dvierkami a policou. Pôvodne kuchynský regál , ktorý sme vytiahli z garáže, sme zrenovovali a stal sa praktickou úložnou skrinkou v kúpeľni. Regál z masívneho dreva - orech.


Tento artikl je k dispozici pouze ONLINE.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky