štvrtok 27. novembra 2014

Dizajnove vesiaky

Dizajnový nábytok dizajnove. Originálny kovový vešiak na. Kvalitné dizajnové vešiaky od popredných výrobcov nábytku z Európy – kovové, plastové aj sklenené vešiaky – sú dostupné online v mnohých farbách.


EUR L´ALBERO dizajnový nástenný vešiak PC. Dobre umiestnený háčik dokáže divy. V predsieni ušetrí hodiny hľadania, v kúpeľni či kuchyni zaistí poriadok a využijete ho aj inde v domácnosti.

Dverový vešiak na uteráky chrómový, . Vždy aktuálne so súčasnými trendmi a za dostupné ceny. Vešiaky - hľadáte spôsob, ako oživiť Vašu domácnosť? Obliečky, obrazy, sviečky alebo dekorácie na stenu - nechajte sa inšpirovať. Vešiak Arrow Vešiak Arrow - na objednávku 14. Made by Create Space ond Optimizer.


Pre širší výber pripájame linky na našich obchodných partnerov, u ktorých si môžete tovar vybrať a my vám ho radi . Sada nástenných vešiakov Germania Colorado Dos Gris.

Vešiak Hanger v sebe kombinuje eleganciu a funkčnosť vďaka vycibrenej kombinácii farieb . Z dreva toho dokážeme vytvoriť naozaj veľa! Háčiky, vešiaky a stojany na šaty sú skvelí pomocníci na uloženie a usporiadanie oblečenia, či už v skrini alebo kdekoľvek inde v domácnosti. Vešiak na šaty, vyrobený z kovu, dostupný v dvoch farbách. Jednoduchý a elegantný dizajnový vešiak. Nástenný vešiak, model Wave, vyrobený z kovu.


DIZAJNOVÉ VEŠIAKY – NEMÍ POMOCNÍCI :) Keď prídeme kamkoľvek na návštevu, tak prvé čo hladáme je vešiak. Tento dôležitý člen interiéru plní nielen. Do predsiene či vstupnej haly sa tiež hodí dizajnový botník.


V našej ponuke nájdete kovové aj drevené vešiaky na kabáty, modely so stojanom na dáždnik, ale aj dizajnové kúsky, ktoré skvelo doplnia moderne ladenú . Kompletná ponuka vešiakov. Kovový vešiak Calligaris z dizajnovej kolekcie CODE, rôzne farby. V kategórii nástenných držiakov prevláda rada ARROW, ide o dizajnové nástenné vešiaky , kde “šípka” tvorí závesný vešiačik a čo je na nich veľmi zaujímavé, . Minimalistická konštrukcia je z jedného kusu a povrch je práškovo lakovaný. Svetové značky i malé dielne v EU. Určené na vnútorné i vonkajšie použitie.


Dostupné vo viacerých farbách.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky