streda 12. novembra 2014

Podnosy a tácky

Domestic Tácka Manhattan City obdĺžniková 30x20cm biela 1. Objavte podnosy a tácky , na ktoré sa zmestí celá hostina. Návrh, dodávka, montáž a servis profesionálnych gastro zariadení pre hotely, reštaurácie, školy, domovy dôchodcov. Nakúpte u nás kvalitné podnosy a tácky značiek APS, Cambro a ďalších.


Designové tácy a podnosy za skvělé ceny!

Základom pre servírovanie Vašich pokrmov sú tácky a podnosy. Značka WMF ponúka servírovacie podnosy z ušľachtilej nerezovej ocele , ktorých čistý dizajn . Poradíme najpredávanejšie produkty kategórie podnosy a tácky. Ukážeme kde môžete podnosy a tácky najlacnejšie a najbližšie nakúpiť.


Naukladajte na podnosy všetko, čo potrebujete a môžete voľne prenášať po byte. Servírovací riad ladí s jedálenskými súpravami. Dekorovací podnos DELÍCIA 36xcm.

Vynikajúci pre dochucovanie a dekorovanie práškovým cukrom, cukrárskymi posypmi, polievanie rozpustenou . Podnosy do postele oceníte pri leňošení. Vyrobený z prvotriedneho odolného plastu. Ošatka slúži na prípravu domáceho chleba. Je možné ju využiť na kysnutie cesta, uskladnenie chleba, servírovanie pečiva aj ako dekoráciu.


Aj my Vám ponúkame tieto jedálenské doplnky s . Chladiaci podnos s poklopom DELÍCIA 36x18cmcm. Nachádza sa na pešej zóne v Nitre a na svojich. Bonami preto prináša tácky a podnosy , ktoré dodajú šmrnc každému sústu. Biely kovový podnos na tortu Orchidea Milano Roses, ⌀ cm.


Najväčší výber servítkov zn. Preložiť slovo „ podnos “ zo slovenčiny do nemčiny. Tácka Vintage bodky :) Tácka 6. Tácky , podnosy :) sú drevené. Velký podnos Levandulky :).

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky