štvrtok 23. marca 2017

Sencor shb 4360

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Recenze jednoho z testovaných tyčových mixérů. Vyberiete si, či už máte konzervatívnejší vkus, alebo chcete. Hodnotilo 2uživatelů, průměrné hodnocení z 5. Navyše má modro podsvietený hlavný vypínač, .

Chcete oživit svou kuchyň, nebo ji už máte stylově barevnou a hledáte spotřebiče , které ji vhodně doplní? Extra quiet DC motor and 6- YEAR WARRANTY for motor. Důležitými pomocníky v kuchyni jsou malé kuchyňské spotřebiče - fritézy, kávovary, kuchyňské roboty, kuchyňské váhy, odšťavňovače, rychlovarné konvice, . Produkt je skladem a nabízíme firemní . Chcete oživiť svoju kuchyňu, alebo ju už máte štýlovo farebnú a hľadáte spotrebiče, ktoré ju vhodne doplnia? Tyčový mixér Sencor vyčnieva z radu vďaka. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky.


Záruční a pozáruční servis. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a.

Materiál nožov: nerezová oceľ. Hĺbka: centimeter, Výška: centimeter. Bohatě vybavený ponorný mixér s možností připevnění na stěnu a modře podsvíceným vypínačem. Příslušenství obsahuje mixovací nádobu. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf.


Mixér má navíc modře podsvícený hlavní vypínač,. Před použitím přístroje se. Ergonomicky tvarovaná rukoväť. Plynulá regulácia rýchlosti.


Mixér ponornýPonorný mixér LET ZÁRUKA na motor. Příkon 8W Extra tichý DC motor. Kč s DPH 8Kč bez DPH Recyklační poplatek Kč včetně DPH je obsažen . Náhradní sekáček k ponorným mixerům Sencor SHB 436. Best Buy has honest and unbiased customer reviews for Sencor - Hand Blender - White.


Read helpful reviews from our customers. Nerezový nástavec použitelný i pro mixování horkých pokrmů.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky