piatok 21. novembra 2014

Policove konzoly

Konzoly na sklenené priečky a police. Kovová policová konzola s podperou. Nabízíme různé konzole pro dřevěné i skleněné police jak pro průmyslové tak levné domácí využití. Veľkoobchod a maloobchod s nábytkovým kovaním pre Vaše kuchyne, skrine, postele a iný nábytok vrátane drezov a batérií. Poperky a policové konzoly na predaj.


Různé druhy konzol, policových držáků.

Hákové držáky na nářadí, navazující sortiment. Držáky pevné, dekorativní, prodej policových . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Nosiče políc, policové podpery - Skryté a výklopné konzoly.


Skryté konzoly a výklopné konzoly použijete např. Podperky políc, nosiče, konzoly. Policová konzole pro skleněné police. Kód produktu: 1Produkt ponúkame vo viacerých veľkostiach.

Nižšie si môžete vybrať z ponuky. Kovové konzoly z dielne Ferm Living budú dokonalou podporou akejkoľvek police. Zvoľte obľúbenú kombináciu kovu a dreva a vytvorte si doma štýlový a . CPS Interiér E-shop v ktorom nájdete potreby pre výrobu a zariaďovanie interiérov. OBI Drevený regál pivničný so policami.


Na e-shopu najdete také policové systémy na stěnu nebo závěsné systémy. Cena s DPH Kč Cena bez DPH Kč. POLICOVÁ KONZOLE 125x1MM.


Pro úsporu místa se hodí další praktické výrobky . Bývanie Máte v pláne prerábku interiéru, či len chcete zútulniť Vašu domácnosť? V našej sekcii Bývanie nájdete všetko potrebné. Uholníky, policové konzoly , kotvenia, závesy.


Kotvenie výškovo nastaviteľné - matica.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky