štvrtok 27. novembra 2014

Expres 2000

Aktuálne heslo: „Bohaté leto na Exprese “ Ak leto, tak bohaté! Na Exprese preto teraz hráte každý pracovný deň nie o dvetisíc, ale minimálne o 3. Chceš lístky na Silné Reči? Slovnaft – Šťastný liter.


Ilona Hruštíková volala novému slovenskému prezidentovi Andrejovi Kiskovi. Hneď v úvode telefonátu ho poriadne nachytala, potom s ním .

Som pravidelným poslucháčom rádia Expres. Na radiu expres to doslova citit na odpovediach ,,akoze,, vyzrebovanych. Jedno jediné slovko Júliu pripravilo o slušný balík peňazí! Pořadem provázela Jitka Sluková.


A tá to aj náležite okomentovala. Poslucháči Rádia Expres môžu každý deň vyhrať . Majú vrecká, ktoré sa inak ťažko zháňajú. Kvalitné vrecká vyrobené z 5.

Tzvetan Todorov: Poetika prózy. Italská poezie pozdní secese. Looking for statistics on the fastest, tallest or longest roller coasters? Find it all and much more with the interactive Roller Coaster Database. Monte SM, Neely TR, CannonJ, Wands JR.


Ethanol impairs insulin stimulated mitochondrial function . Integrating personcentered and variablecentered analyses: growth mixture modeling withlatent trajectory classes. Rádio Expres je komerčná rozhlasová stanica, jej prevádzkovateľom je spoločnosť D. Tombaugh TN, McIntyre NJ. The Mini- Mental Status Examination: A comprehensive review.


LongJC, Knowler WC,Hanson RL, etal. Evidence for genetic linkage to alcohol dependence on chromosomes and. S provizórnym vysielaním začalo 1.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky