pondelok 10. novembra 2014

F12 whirlpool

Zrovna když potřebujete nutně prát, pračka se naštve a řekne: F. Ovšem když jsem se na internetu doptávala, dostala jsem následující odpověď: U pracky whirpool chyba f-zacina byt popularni. F– komunikačné problémy medzi elektronickým regulátorom a indikačným modulom. Dobrý večer, prosím o radu.


Naša trojrocná práčka nefunfuje.

Viac výsledkov z monitor. Marek vám rád pomůže s výběrem toho správného příslušenství nebo náhradního dílu. Má pod palcem celý proces objednávek od webchatu . Skúste to tiež, služba je zadarmo.


Někde jsem našla, že je to porucha topného . Dodam jeszcze gdy wleję wodę bezpośrednio do bębna i uruchomię wypompowywanie to działa. Whirlpool washing machine motor triac error F.

Poptávám servis: Popis: oprava pračky. Závada: minutu po zapnutí napíše chybu Fa nejede. Zavolejte do servisu a sdělte zobrazený chybový kód. HLUK ZAPNUTÉ VARNÉ DESKY. V příručkách najdete všechny důležité informace o spotřebičích . F, Heating Element Short Circuit.


CODURI ERORI WHIRLPOOL PIESE DE SCHIMB PENTRU MASINI DE. Ladda ner bruksanvisningar. Du kan också ladda ner din bruksanvisning här. Find solutions to your whirlpool fquestion. Bij een koude was krijg ik dezelfde Fstoring.


I have a fault code fon screen at the moment. Diagnostiquez et réparez avec. Code panne F- Résistance. Si votre machine à laver est .

Welcome to Hotpoint Customer Service.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky