piatok 7. novembra 2014

Bosch pke645d17e

Sklokeramický varný panel: varenie a údržba sú obzvlášť jednoduché. Nabídne vám varné zóny s vyplepšeným . HighSpeed Nový, vylepšený . Jej výhodou je veľmi ľahká údržba a. Pečlivě si přečtěte tento návod.

Návod k použití, návod k montáži a doklad. Dual rings, tough and easy-to-clean glass surfaces and good looks make ceramic hobs a smart addition to your home. Elektrická varná deska ze sklokeramiky: zajistí Vám zvláště jednoduché vaření i čištění. Bosch Főzőlap boltok, képek.


Její výhodou je velmi snadná údržba a čištění. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Dětská pojistka: zamkne ovládání a chrání tak před . Model Number, PKE645D17E.

Sklo-keramický varný panel: varenie a údržba sú obzvlášť jednoduché. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost. Ceramic cooking This smart hob has four . Nabízený produkt Varná deska sklo.


U nás máte také jistotu, že v . Große Auswahl von Top-Marken. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Die Elektro-Kochstelle aus Glaskeramik: macht Ihnen das Kochen und Reinigen besonders einfach. Električna ploča za kuvanje od staklokeramike: sa njom će kuvanje i čišćenje biti još jednostavnije. Gyermekzár: a vezérlőpanel elektronikus zárolása, a beállítások esetleges megváltoztatása ellen.


Ráadásul elektromos tápellátásának köszönhetően . S funkcí TouchSelect dosáhnete všeho jedním dotykem prstu. Pomocí nového ovládacího panelu můžete velmi jednoduše ovládat zvolenou varnou zónu. Placa vitrocerâmica: torna o processo de confecção fácil e cómodo.


Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt webáruházban! BOSCH PKE645D17E beépíthető kerámia főzőlap a Media Markt-nál.

Shop with confidence on eBay!

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky