štvrtok 6. novembra 2014

Ern3213aow

Uskladnite jedlo na ktoromkoľvek vami zvolenom mieste v chladničke. Ovládanie je elektronické . Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Potraviny můžete skladovat v kterékoli části chladničky. Zobacz inne Lodówki do zabudowy, najtańsze i najlepsze oferty, opinie.


Przechowuj produkty w dowolnym miejscu chłodziarki.

Velkokapacitní vestavná chladnička s objemem 3litrů, která se hodí do větších domácností, kde je využíván samostatný . Tack vare att luften fördelas i kylen får du en jämnare temperatur och slipper tänka på var du ställer dina matvaror. Oppbevar matvarene hvor du vil i kjøleskapet ditt. Galite laikyti produktus bet kuriuose šaldytuvo skyriuose. Mraziaci priestor nie je. Pánty dvierok vpravo - zameniteľné.


Chladnička vstavaná, monoklimatická, 177. Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Hoidke toitu külmikus kus tahes.

Opbevar hvor som helst i køleskabet, du ønsker. Olvasd el a valódi vásárlók őszinte véleményét, és találd meg a legjobb árat az . Voit säilyttää ruokaa turvallisesti missä tahansa jääkaapin sisällä. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Jistota bezpečného nákupu, akční. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Specs: Integrert, Høyde 177. Dovoljno prostora za svo vaše voće i povrće bez obzira što je na meniu. Bez obzira što je na jelovniku, možete pohraniti sve svoje svježe namirnice u novu . Dizajn skrine: vstavaný, Farba: biela, Uchytenie dverí: Pravý.


Klimatická trieda: SN-ST. Trieda energetickej účinnosti: . Varje månad hjälper vi över miljoner svenskar att.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky