piatok 7. novembra 2014

Aquacity poprad zlavovy kupon

Všetci členovia Clubcard môžu využiť zľavu až z pultových cien. Jedinou podmienkou je predloženie kupónu s vyplnenou e-mailovou adresou. Stačí sa preukázať kartou Tesco Clubcard a získate zľavu vo výške pre 1 . Platnosť kupónov je do 21.


Ponuka je určená len držiteľovi platného preukazu.

Pri predložení kupónu má druhá osoba rovnaký vstup zadarmo. Dobrý deň , Akceptujeme zľavu ISIC na vstupy do Aquacity ale nie na využitie kupónu zo . Výhodné pre toho, kto by si chcel uzatvoriť v spoločnosti Slovak Telekom, a. Ano a zároveň kúpiť telefón. Pre uplatnenie zľavy je nutné vpísať do políčka pre zľavový poukaz kód. Zlavovy kupon do Aquacity Poprad. Popradu na noc pre osoby so zľavou na vstup do Aquacity Poprad.


Využite aktraktívne zľavy na vstup do termálne kúpaliska Vrbov či aquaparku Aquacity v Poprade.

Stačí sa zaregistrovať a pri nákupe nad € získate skvelú zľavu. Poprad , ktorý bol v časopise Bajecna žena c. Pred zakúpením kupónu , odporúčame overiť si dostupnosť vybraného termínu. Využiť môžete aj hotelové fitness centrum - v cene kupónu. Tescoma a uplatnite si zľavu na váš nákup.


Prvých fotiek zadarmo,. Užite si leto plné zliav v AquaCity Poprad. Objednajte si zľavový kupón. Využite kupón z časopisu EMMA a získajte až 70€ zľavu na relaxačné a beauty služby v AquaCity Poprad. Kupón môžete využiť UŽ OD MARCA!


V aquaparku Aquacity môžete ďalej využiť zľavu do sauny, kúpeľného centra . Celodenní vstup do Aquaparku v AquaCity Poprad. Slevový zpravodaj ZDARMA. Predám zľavový kupón na operáciu oči v hodnote 5e od.


Vysokými Tatrami počas celého roka. Zľava € na váš prvý online nákup na Tesco Potraviny domov pri nákupe nad €.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky