utorok 25. novembra 2014

Elektrická panvica 40 cm

Ponúkame elektrickú panvicu Presto! Nakupujte veľkoobchodne elektrické panvice od BigBuy. C - Antiadhezná povrch - Sklenená veko s výstupom pary - Nastaviteľný termostat - Integrovaná rukoväť . Predam 1x pouzitu multifunkcnu panvicu s priemerom 40cm na varenie, smazenie, dusenie, pecenie i zapekanie. Ma naprilnavy tefonovy povrch pre zdrave v. Vyprážajte, duste, grilujte alebo si urobte Vašu obúbenú pizzu či praženicu na tejto perfektnej elektricke .

Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a. Pripravujte výborné jedlá na elektrickej panvici Presto! Táto univerzálna panvica uľahčuje a urýchľuje prípravu vašich obľúbených špecialít. PC predajňa, servis a e-shop - počítače, monitory, notebooky, tablety, tlačiarne, faxy, kopírky, skenery, pc komponenty a príslušenstvo, televízory a ďalšia . Bezplatná inzercia, elektricka panvica predaj a inzercia.


Sada obsahuje rajnica s pokrievkou 2. Veľkosť panvice je cm. Doprava zadarmo pri objednávke nad €.

Priemer panvice 40cm nám napovie , že sa bude jednať o ideálneho kandidáta predovšetkým pre rodinné účely . WOK panvica Mineral B De Buyer cm. Ide o elektrickú panvicu Pizza master ZP00A- 40. Rozmer panvice (mm): 300.


Tie najlepšie elektrické variče a pánvice ETA nakupujte online u odborníkov a. Určený pre náročnejšie prevádzky a opatrené . Podrobný popis a charakteristika . Tento tovar spadá do kategórie B. Jedná sa o tovar, ktorý bol krátko použité na výstave, alebo promo akciu. Panvica má keramický povrch, ktorý má nízky. Tovar je 1 funkčný a pripravené na okamžité . Popis produktu PETROMAX - Liatinová panvica cm.


Riad môžete použiť nielen na elektrický sporák, ale aj plynový sporák alebo v rúre.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky