pondelok 24. novembra 2014

Ladova drt stroj

Na Slovenský trh dodávame kvalitné stroje na prípravu ľadovej drte - granity značky UGOLINI. Výrobník ľadovej drte 3x10L Dávkovač ľadovej drte 3x10l. Veľmi efektívny pre bary, zmrzlinové obchody, čajovne a krčmy.


Suroviny na ľadovú drť a výrobu granity. Ojedinelé zloženie na trhu: ochrana pred zničením prevodovky a miešadiel ! Najlepší internetový obchod pre Snack Food služby - ponúkame stroje pre zábavné občerstvenie.

STROJE NA ĽADOVÚ DRŤ CAR. Stroje na ľadovú drť alebo nazývané aj Granitor sú top doplnok na horúce letné dni. Dávkovače ľadovej drte nesmú chýbať v cukrárni, zmrzlinárni či kúpalisku. V rozpálených letných dňoch dobre padne pohár ľadového nápoja, ktorý príjemne schladí Vaše firemné oslavy, rôzne prezentácie pre . Dnes vam prinasam po dlhej dobe recept a to nie hocijaky! Je to recept na chutnu, zdravu a domacu.


Pebas je popredným dodávateľom koncentrátov ľadovej drte pre dánske. Predávame koncentráty samostatne alebo ako súčasť stroja na ľadovú drť či pohárov.

Predám v 1 funkčnom stave profesionálny stroj na výrobu a predaj točenej zmrzliny. Predám profesionálny pákový výrobnik Ľadovej drte. Model, SC-(dvojkomorový).


Objem zásobníka, x 12L. Pohon miešania, Magnetický. Titulná stránka ~ Kreatívne hračky ~ Slushy Maker - Výroba ľadovej drte.


AISI 30 -nádoby s objemom litrov z . Ak sa chystáte na prípravu miešaných nápojov a chýba Vám ľadová drť , ponúkame Vám videonávod podľa ktorého. So strojom na ľad vychladíte nápoj každého návštevníka, preto ide o . Bezplatná inzercia, ladova drt predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Faby Skyline je multifunkčný prí stroj , ktorý môže vyrábať produkty, ako ľadová drť , sorbety, smotana, jogurt, zmrzlinových pohárov a produktov na báze alkoholu. Inak by mohlo dochádzať k prehrievaniu stroja a zníženiu výrobnej kapacity.


Tento prístroj sa používa na výrobu ľadovej drte. Je určený výhradne na tento účel, a môže byť použitý len na tento účel. Môže byť použitý len spôsobom ako je.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky