utorok 18. novembra 2014

Drevené garáže

Práve pre vás sú drevené garáže ! V našej nabíce nájdete garáže z dreva ako pre jedno, tak pre dve či viac áut. Sú vyrobené z kvalitného materiálu o chráni tak . Drevené garáže zabezpečia ochranu Vášho auta pred nežiaducimi pohľadmi a poveternostnými vplyvmi. Sú zhotovené zo suchého a dokonale opracovaného .

Naše drevené garáže a prístrešky sú vyrobené tak aby dokonale chránili auto pred nepriaznivým počasím ako je sneh, dážď a krúpy. Vyberte si z našej ponuky. Prístrešok so sedlovou strechou pre auto.


Ponúkame drevené garáže , plechové garáže, betónové garáže, prefabrikované garáže, montované garáže, murované garáže, plachtové garáže, zateplené . Garáž pre autá z dreva je elegantná a estetická možnosť, ako ochrániť svoje auto pred nástrahami počasia. Všetky naše drevené garáže , dvojité garáže, alebo prístrešky na autá sú vyrobené z prvotriedneho severského dreva. Hrúbka stien začína, záleží od veľkosti je .

Hľadáte garáž alebo prístrešok pre auto? Nabízíme a montujeme dřevěné garáže a dvougaráže. Právě pro vás jsou dřevěné garáže ! V naší nabíce naleznete garáže ze dřeva jak pro jedno, tak pro dvě či více aut.


Jsou vyrobeny z kvalitního materiálu o chrání . Součástí každé garáže jsou palubková vrata a dvě výklopná okna. Lze k nim přiobjednat boční přístřešek a přístavek, okna a okenice, jinou střešní krytinu, okapy . Už žiadne schovávanie autíčok do krabice! Vrata je možné do dřevěné garáže přiobjednat. Dřevěné garáže z našeho eshopu jsou ideálním přístřeškem na auto.


Vybírejte z nabídky našeho specializovaného eshopu, doprava po celé ČR! Unsubscribe from Hobbytec CZ? Nabízí dostatek prostoru pro umístění automobilu a zároveň zbyde i . Z dreva sa budujú nielen garáže , ale najmä rôzne prístrešky, ktoré možno dobre zapojiť do architektúry treba aj ľudových alebo secesných či iných historických . Krásné masivní dřevěné graráže pro automobil.

Tato garáž je vyrobena za masivních mm palubek. Tím je zaručena kvalita, bytelnost a bezpečnost Vašeho .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky