pondelok 29. júna 2015

Zasklievacie systémy

Na detaily sme sa opýtali pána Josefa Šenka, technického riaditeľa spoločnosti Alumistr SE, ktorá vyrába a dodáva zasklievacie systémy na . Všetky nami ponúkané zasklievacie systémy môžu byť položené na podlahe alebo byť zapustené. Kompletný prehľad o jednotlivých systémoch a ich využití . VTR je jednotka v zasklievaní balkónov, terás a lodžií na slovenskom trhu. Zrealizovala zasklenie už tisícok balkónov s využitím patentovaných systémov OPTIMI . Výhodami jsou rychlá a bezpečná montáž, snadné ovládání a dlouhá.

Sme slovenský výrobca zasklievacích systémov a zábradlí s neprekonateľným zákazníckym servisom. Ponúkame Vám druhov zasklievacích systémov , kde každý má inú funkčnosť, dizajn aj cenu! Vyberte si ten, ktorý Vám najviac vyhovuje! Akcie od - podľa typu zasklenia. Výška zľavy sa môže meniť v závislosti od množstva a veľkosti zasklenej plochy.


Aktuálnu cenovú ponuku Vám. FÍNSKY BEZRÁMOVY OTOČNÝ SYSTÉM. Kvalita prevedenia zasklievania lódžií:. Inšpirujte sa pri zariaďovaní a zveľaďovaní vášho domova na Môjdom.

Presklievanie balkónov a terás, tvorba altánov, prístreškov a zimných záhrad. Distribúcia fínskeho bezrámového zasklievacieho systému OPTIMI. Zasklievanie balkónov a lodžií systémami OPTIMI a . Porovnajte firiem v lokalite Bratislava: Havran Marián - zasklievanie balkónov, Daubner Mário, Ing. Zasklenie balkónov a loggií predstavuje zväčšenie úžitkovej plochy bytu. Chráni balkón pred nepriaznivým počasím a tým poskytuje podmienky pre celoročné . Mont - Al zasklievacie systémy , Svätoplukovo.


Od nás dostanete komplexné riešenie šité na mieru od návrhu . Hliníkový rámový posuvný systém. Má systém sieťku proti hmyzu? Máme systémovú posuvnú sieťku, ktorá sa dá v prípade potreby ľahko vysadiť. Ponúkame kvalitné fínske bezrámové systémy, švédske rámové systémy a balkónové systémy s použitím. Na zasklievacie systémy máme potrebné certifikáty!


Bezrámový pousvný zasklievací systém.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky